Dobry den. s priatelom sme sa v poslednej dobe mali pohlavny styk bez ochrany asi 3 krat. vcera vecer tiez. dnez som mala dostat menstruaciu. uz vcera vecer som mala len akoby zaschnutu krv ako mavam na konci menstruacie. dnes rano uz nic ziadna krv . predtym som mala aj cysty na vajecnikoch no tie uz by byt nemali kedze som bola po vysetreni. . no menstruacia odrazu nikde len ako som povedala to spinenie ako na konci. myslite ze to moze znamenat ze som tehotna ? najhorsie na tom je ze tie testy tiez ukazuju az po niekolkych dni takze ak napriklad zo vcera to mi asi vobec neukaze mam pravdu ?
@claudinecka Zapoj sa do tejto temy: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/mozem-byt-tehotna-6/ 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj...zalezi od toho kedy presne ste mali ten nechraneny styk,ci to bolo pocas plodnych dni...tie su cca na 13-18ty den cyklu...zalezi od dlzky cyklu a pravidelnosti (zaciatok cyklu je prvy den MS)... co sa tyka toho spinenia tak to mohlo byt implantacne spinenie (uhniezdenie oplodneneho vajicka)...ktore prichadza cca v case menstruacie pripadne 2-3 dni skor... kup si tt mamatest ten mne ukazal uz 2 dni pred ocakavanou MS a kedze si mala spinenie a si nahodou tehotna tak HCG sa uz tvori cize test ti ukaze aspon nejaku svetlejsiu ciarku ako je testovacia a to znamena ze si tehotna... drzim palce..