Môže to byť aj tehotenstvo ?

claudinecka
7. aug 2011

Dobry den. s priatelom sme sa v poslednej dobe mali pohlavny styk bez ochrany asi 3 krat. vcera vecer tiez. dnez som mala dostat menstruaciu. uz vcera vecer som mala len akoby zaschnutu krv ako mavam na konci menstruacie. dnes rano uz nic ziadna krv . predtym som mala aj cysty na vajecnikoch no tie uz by byt nemali kedze som bola po vysetreni. . no menstruacia odrazu nikde len ako som povedala to spinenie ako na konci. myslite ze to moze znamenat ze som tehotna ? najhorsie na tom je ze tie testy tiez ukazuju az po niekolkych dni takze ak napriklad zo vcera to mi asi vobec neukaze mam pravdu ?

misha666
7. aug 2011

ahoj...zalezi od toho kedy presne ste mali ten nechraneny styk,ci to bolo pocas plodnych dni...tie su cca na 13-18ty den cyklu...zalezi od dlzky cyklu a pravidelnosti (zaciatok cyklu je prvy den MS)... co sa tyka toho spinenia tak to mohlo byt implantacne spinenie (uhniezdenie oplodneneho vajicka)...ktore prichadza cca v case menstruacie pripadne 2-3 dni skor... kup si tt mamatest ten mne ukazal uz 2 dni pred ocakavanou MS a kedze si mala spinenie a si nahodou tehotna tak HCG sa uz tvori cize test ti ukaze aspon nejaku svetlejsiu ciarku ako je testovacia a to znamena ze si tehotna... drzim palce..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre