Môže to by príznak tehotenstva?

11. jún 2021

Ahojte babulky. Keď čítam tie odpovede niektorých žien na koníkovi píšem s malou dušičkou že ma tu niektoré zvozia pod čiernu zem . Ale skúsim to .😉
Momentálne som 20 dc. Cykli mám 27-28dnove . Čiže pravidelne .
Včera som mala bolesti ako pri ms bolesť podbruška a pŕs. Do teraz pretrváva občasne píchanie v prsiach. Pred dvoma dňami slabé ružové spinenie ktoré trvalo len jeden deň . No a dnes mám neskutočnú bolesť hlavy a pocit na zvracanie . Nemôžem nič zjesť všetko má pre mna nejakú divnú chuť. Je to len nejake silne PMS alebo to môže byt príznak tehotenstva ? Nie nechcem od vás presnú diagnózu toho čo mi môže byt potrebujem len poradiť či sa niektorá s vás s tým nestretla a nevedeli by ste mi pomôcť. Vopred ďakujem za vaše skusenosti ❤️

sense
11. jún 2021

Môže to byť jedno aj druhé... Ak si mala posunúť ovuláciu...najlepsie počkať ci príde ms a ak nie tak spraviť test

klip0
11. jún 2021

Ono priznaky tehotenstva sú vtedy keď stupne v tele hcg. Nejaké pichanie v podbrušku môže byť ako prejav uhniezdovania, ale chute a nevoľnosti určite nie takto skoro.skor môže úradovať psychika, tiež sa mi stále zdalo ako mi niečo je a určite som tehotná a nič. A keď sa to konečne podarilo, tak ma ani neboleli prsia, ani nebolo divne, nič.
Ale cítila som presne moment kedy to bolo aj ked sa uhniezdilo aj som to povedala že teraz to je a aj bolo.
Držím ti veľmi palce nech je všetko podľa tvojich predstáv

luckalukas_1
11. jún 2021

tehotenske priznaky nastupuju az neskor 🙂 ruzove spinenie bude asi ovulacia 😊 ale mozno sa aj zadarilo, uvidis ci pride ms, drzim palce 😊

anjelicek26
11. jún 2021

7-8 dni pred dalsim cyklom sa babo s vysokou pravdepodobnostou ani len neuzniezdilo. Ak si si teda ista ovulaciou. Pocity na vracanie to iste, pri hcg - aj keby ratame s najrychlejsim uhniezdenim - mas tak na hodnote 2-4, to nevnimas, to je fakt skoro nic. Nesleduj sa tolko (dobre mienena rada), lebo keby islo o to, co vsetko je priznak tehu, tak kazdy mesiac som tehotna (mam vlozenu spiralu, takze fakt nie)...prsia ma bolia, od ovulacie mi byva zle, proste radost.

autor
11. jún 2021

@sense podľa príznakov som mala ovulaciu cca pred 9 dňami .
Ale presne neviem keďže testy si nerobím .

autor
11. jún 2021

@klip0 zle som to napísala ako chute určite nie. Skôr mi je zle s toho ako strašne ma boli hlava a preto nemôžem nič dať do úst práveže si myslím že ti spinenie mohlo byt uhniezdovanie pretože som mala ms bolesti a ku večeru keď spinenie skončilo prestala aj bolesť

autor
11. jún 2021

@anjelicek26 ou tak to ti nezávidím. Ďakujem za radu. Mne práveže zle pred ms nebýva a tak isto nemám ani ovu spinenie nikdy . Toto sa mi stalo prvý krát a podľa príznakov som mala ovu pred 9 dňami . Testy si nerobím

autor
11. jún 2021

@luckalukas_1 podľa príznakov som ovulaciu mala pred 9 dňami . Neviem no sama sa v tom nevyznám 🤦‍♂️ 😁 preto som skúsila poprosiť o radu skúsenejšie

anjelicek26
11. jún 2021

Ovulacia na 11.den cyklu a 16/17.dnova lutealna faza je dost - zriedkava... plodny hlien a toto vsetko je casto aj tri dni pred samotnou ovulaciou, aby sa spermie dostali nacas tam kde maju a vajicko len medzi ne "vhuplo"...

autor
11. jún 2021

@anjelicek26 a keby som mala teda tabuľkovu ovu na ten 14 deň cyklu tak mohlo to byt pred tými 2 dňami to uhniezdovanie alebo je to ešte skoro ?

anjelicek26
11. jún 2021

Ano skoro, uhniezdenie je na 6-10.den po ovulacii, najcastejsie na 9.den od ovulacie... Toto ti nikto teraz nepovie, kedze nebola ovu urcena na ultrazvuku a krvi... trosku este trpezlivosti a uvidis, drzim palceky.

autor
11. jún 2021

@anjelicek26 ďakujem za radu a skusenosti ❤️ Ani musím len vydržať a uvidíme .

domka222
11. jún 2021

Asi skôr len vydržať do MS a potom uvidíš 😉mne teda začalo byť zle a vadili mi pachy až cca v 7tt,kedy som už vedela, že som tehotná.

sense
11. jún 2021

Mas pravidelny cyklus a ovulaciu si mala na 10DC?, cize mas lut.fazu 18 dni?
Ovulacia byva cca v strede cyklu cca 14DC a to by boll na uhniezdovanue skoro ak si 20dc

bubinka1234
11. jún 2021

Na tvojom mieste, by som proste kupila tehotensky test bud v dmke alebo v lekarni. Moze to byt tehotenstvo, ale nemusi.

autor
11. jún 2021

@domka222 tie pachy mi skôr
Vadili koli tej migréne nie ako príznak 😉

autor
11. jún 2021

@sense no tento mesiac som ju mala nejak skoro ináč ju mávam 14-15dc ale tento mesiac boli tie príznaky skôr

autor
11. jún 2021

@bubinka1234 asi ešte počkám predsa do ms mám ešte týždeň skôr mi išlo o skusenosti 😉

surama
11. jún 2021

Takto to nefunguje,ze si par dni po styku, este ti ani nemeska a uz mas priznaky tehotenstva. Priznaky prichadzaju az neskor a aj to ich nemusi mat kazda. Pokojne si mohla mat ovulaciu aj 11. DC, to sa stava niekedy. Ja som mala pozitivny test den pred MS..skor som nerobila..neviem ci by bol aj skor pozitivny, neskusal som skor :D Ale ved skus si urobit test alebo pockaj este a potom urob test 😉 Drzim prsty, aby sa podarilo 😊

autor
11. jún 2021

@surama ja viem že to tak nefunguje že pár dni po styku je pozitívny test keďže si myslím že ovu prebehla 11 tak styk bol skôr . A ďakujem . Uvidíme ako mi bude ďalšie dni ale ale počkám kým bude meškať ms

sense
11. jún 2021

Ak bola ovulácia skôr, tak aj ms príde skôr,... Alebo teda nepríde... Pretože lut. Fáza je vždy rovnako dlhá,...

autor
12. jún 2021

Ahojte baby tak dnes mám znovu to spinenie . Slabo ružové .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre