Môže tehotenský test duchovať 3 dni?

dandas
6. nov 2014

Ahojte maminky. Snazime sa o tretie babo (o jedno sme prisli) a v sobotu vecer som si robila tehu test hoci som nedufala ze tam nieco bude, proste len zo zufalstva bol tam slaby duch, dalsie dni som testovala zas ale uz z ranneho mocu- v nedelu a v pondelok bol duch silnejsi ale stale to nebola mega ciarka...no v utorok sa uz stratil a ani dnes tam nie je...stalo sa vam nieco take? Je mozne aby test len "duchoval" tri dni za sebou? a s tym ze na druhy den bola ciarka silnejsia? Bojim sa ze sme o babo zas prisli...alebo co si mam o tom mysliet..brucho ma divno picha raz nalavo raz napravo a mam pocit akoby som bola furt mokra , mam slaby vytok ale nie je to mrcha . dakujem za kazdu skusenost a radu

hviezdicka111
6. nov 2014

@dandas ake testy si robila ked tam bol duch a ake vtedy, ked neukazovali ducha? bola to ta ista znacka? inac niektore testy zvyknu hodit slabulinkeho ducha aj ked sa nejedna o tehu....a ktory dc si?

denisa87
6. nov 2014

veru tak ako pise @hviezdicka111 boli tie testy rovnakej znacky?zial ja som mala nieco podobne,ze mi duchovali,a potom nic s toho,kukni tu https://www.modrykonik.sk/blog/denisa87/album/m...

denuss
6. nov 2014

tiez som zazila, islo o biochemicke...podla mna ti pride mrcha 😒

bressy
15. mar 2020

Baby, prosím myslite si, že toto je pozitívny test? Je to len 8DPO

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre