Ahojte ten pozitívny je z pondelku a ten negatívny je dnes môže tak rýchlo klesnúť HCG ? Príznaky mám necítim sa inak ms som mala naposledy 28.6 môže sa stať že ten dnešný bol chybný lebo aj tá normálna čiarka úplne inak isla
Máte nejakú skúsenosť? Lebo pred tým keď som mala biochemické väčšinou som tak do týždňa od meškania dostala teraz už celkom dosť meškajú tak neviem
Ďakujem
@174727 vadny moze byt aj ten prvy...vyslusaj si urobit este aspon 2-3 testy
Jeden z tých dvoch je určite chybny
Kedze uz dlho meska, tak predpokladam, ze ten pozitivny je spravny... ten spodny rozober, mozno je ten papierik vnutri proste mimo posunuty...a ked nie, tak dalsi test spravit, ale ten si urcite spravis tak ci tak.
@anjelicek26 ďakujem dúfam že bude ten druhý chybný vravím hneď som pozerala že nejako divne vychádzala tá čiarka tak uvidím v piatok by som mala ísť k doktorke tak dúfam že bude všetko v poriadku
Urob este dalsi kludne aj teraz poobede. Ten jeden pozitiv je dostsilny cize ak si tehotna ukaze aj poobede. A navyse ak meska.
@174727 urob si este jeden, ale moc zried na polovicu s vodou.
Myslite že sa môžem tešiť ?
@174727 krasne ciarky, ale tak uz ti meska dlhsie 🙂 Urcite bude uz aj na ultrazvuku nieco vidno 🙂
@anjelicek26 ďakujem zajtra idem tak dám vedieť
Tak na sone ešte nebolo nič vidieť pred tým som mala dosť nepravidelnú MS tak vraj posunutá ovulácii zobrali mi krv a o týždeň mám prísť znovu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nemoze podla mna. To bude vadny test , ved to je dva dni rozdiel... skus iny a daj vediet.