Môže tabletka "po" ublížiť miminku?

wera_ga
11. sep 2014

Ahojte baby, mám dilemu. Mám pocit, že som v tom teda meškajú mi 4 dni čo u mňa nikdy nebýva aj mám ružové špinenie a bolia ma prsia aj brucho.. ale test mi vychádza negatívne.. Myslíte že by som mohla byť tehotná? A inak minulý mesiac sa nám "pošmyklo" tak som si kúpila tabletku po ale asi nezabrala čo som teraz vlastne aj rada. Myslíte, že to nejako mohlo ublížiť malinkému? Ďakujem za odpovede..

sarlota1986
11. sep 2014

@wera_ga a ako vies,ze si tehotna z min.cyklu a nie z terajsieho?

alexia11
11. sep 2014

Ak by sa vam posmyklo v minulom cykle, asi by si dalsi cyklus menzes nedostala, ci? Mohla by si teoreticky, ale takych zien je urcite menej ako tych, co ked otehotneju, cyklus dalej nemaju.... Ak mas negativny test, moze byt bud skoro aby na nom nieco vyslo, alebo niesi tehotna. Kazdopadne, ja mam pred kazdym menzesom ruzovkasty vytok, bolestive prsia a pobolieva ma aj brucho. Asi najlepsiu odpoved na tvoje otazky ti da gymekolog a nie baby ma modrom konovi. Kazde zenske telo je ine, kazda ma iny cyklus, proste kazda zena je jedimecna a darmo ta tu niekto bude poucovat o tom, ci si mohla malemu ublizit alebo nie, chod k doktorovi a po vysetreni sa tvoje otazky zodpovedaju a nejasnosti a pochybnosti rozplynu.

alenah31
11. sep 2014

@wera_ga nie nemôže mu to ublížiť neboj🙂 je to aj v tom letáčiku napísané "aspoň pri escapelle to tam bolo" a áno, aj po užití tabletky "po" môžeš byť tehotná, záleží aj od toho ako skoro po styku si si ju vzala. Ale nič nie je na 100%.

wera_ga
autor
11. sep 2014

Ďakujem za odpovede

@alenah31 ďakujem aspoň trochu si ma ukludnila 🙂

barbyes
11. sep 2014

@alexia11 ja som tiež mala pri prvom menzes, čiže môže byť...a robila som si aj test, negatívny a potom som sa doslova ožrala 😒 nesšťastná, že to zasa nevyšlo a ja som už bola tehotná 😲 veľa žien má cyklus aj keď sú tehotné 😉

@wera_ga skús si urobiť test a počkaj min pol hodinu, ak si tehotná môžu sa Ti objaviť tenulinké čiarky a ak nie, neobjaví sa nič ani po štyroch..ja viem, že udávajú max 10 min či koľko, ale kľudne vyčkaj..skúsenosť po 2 deťoch 😉

bar12
11. sep 2014

@wera_ga neboj, urcite neublizi! ide o hormon, ktory je v tehu zvyseny, takze ak by si bola tehu, minimalne zvysenie pomocou tabletky vobec nic nesposobi 🙂 je to napisane aj v info o tejto tbl...tu tabletku ma cenu si dat iba v pripade, ze este neprebehla ovulacia...ak uz prebehla, tak sa straca jej ucinok...

jeemima
11. sep 2014

@wera_ga inak tie tabletky po vedia riadne rozhadzat cyklus aj na niekolko mesiacov....kamoska sa takto po tabletke po vytrapila 6 mesiacov kym mala zase normalnu menstruaciu

wera_ga
autor
13. sep 2014

@jeemima no ďakujem veď asi to bolo najskôr tou tabletkou hlúpou lebo ptm som už dostala.. že som si to vôbec dávala.. škoda peňazí :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre