Môže sa tehotenský test mýliť?

gitulka26
12. máj 2012

Ahojte snažilky 🙂 Potrebovala by som poradiť ohľadne tohto 1. testu na obrázku.
Robila som si ho vo štvrtok a zobrazila sa na ňom I čiarka, po asi minúte som ho
nechala na WC-ku a zabudla naň.
Na druhý deň ráno som si spomenula na test a kukla naňho a bola tam aj druhá,
slabá, ale dosť viditeľná.
V ten deň poobede som si spravila 2. test toho istého druhu a ten už vyšiel negatívny.
Nerozumiem tomu, a ku lekárke ešte nechcem ísť, MS by som mala dostať v týchto
dňoch, aj keď neviem presne, kedy, pretože ho mám stále nepravidelný. Cítim sa ako pred
MS, takže neviem, či si mám kúpiť ešte jeden test iného druhu, alebo...

poisonblu
12. máj 2012

neviem, ze vraj by sa vysledok nemal odcitat po 10 minutach, ty si sa na ten test pozrela na dalsi den znovu...ale na druhej strane, mne sa nikdy nestalo, ze by sa objavila druha ciarka, ked som nebola tehotna...takze pockaj podla mna par dni a urob si zase test....

lenka1108
12. máj 2012

Urcite by som bezala kupit dalsi .

jerryjanka
12. máj 2012

ak to je rapi clear tak to su najhoršie testy na našom trhu, odporučam skusiť iny druh idealne mamatest

jahody11
12. máj 2012

Aj mne tento urobil falosneho ducha.. tehu som nebola vtedy .... 😠

evickapooh
12. máj 2012

aj mne to urobil test Barbara,na 2 den rano sa objavila druha ciarka ...a bola som tehu

lenka311
12. máj 2012

Ja si myslím, že najlepšie Ti to potvrdí alebo vyvráti gynekológ...
Nekupuj si test, choď na gyndu, tak to budeš vedieť na 100percent..
Ja akosi pri týchto otázkach nemôžem zabudnúť na kolegyňu z práce, ktorá čakala 3bábo.. Robila si testy, dokonca tri, každý inej značky a každý negatívny.. Meškali jej sviatky už 3mesiace, keď išla na gyndu a bola predsa len tehotná, už má 3dievčatko ktoré má 4roky - toľko k spoľahlivosti testov..
Všeobecne platí ak Ti výde pozitívny - tak si, ak Ti výde negatívny, tak môžeš byť aj nemusíš...
Ja som mala tiež tú čiarku takú slabšiu.. 😉 😉
Držím palčeky, myslím že to bábo veľmi chceš keď v úvode zdravíš snažílky - tak nech je to pravda 😉 😉 😉 😉

katren
12. máj 2012

Najistejsiu mas dr. ... 😉
ale ja by som sa vysledku nedrzala....mas ho mat do 10., max.30min.....a nie na druhy den 😎

erika3011
12. máj 2012

Ja som vždy používala len tento test ...ked som bola tehu vždy potvrdil a ked nie tak tam bola vždy len 1 čiaročka 😉

tea333
12. máj 2012

ja by som pockala do prichodu/neprichodu MS, a potom testovala este raz. najlepsie mamatest alebo rapiblue clear ten digitalny, citlivost 10.
poobedny test ti takto skoro pravdepodobne ciarku neukaze, aj keby si bola tehu.
tehu testy sa robia z RANNEHO mocu, po zobudeni, ked je hladina HCG najvyssie.

adri2211
12. máj 2012

tiez som si robila tento, ak je to rapid clear pre mna bol spolahlivy. tehu ukazal hned. robila som ho potom este raz uz po narodeni dcerky, ale vtedy som sa modlila za jednu ciarku...

fide
12. máj 2012

presne to sa stalo aj mne...a presne s tym istym testom ....nebola som tehu na moje sklamanie :( ano je pravda ze vysledok je pravdivý do 10 min. potom je to uz skreslene....Ja som stale pouzivala iba tieto testy a ked som otehotnela tak testik hned spolahlivo vysiel aj ked bola ciarocka iba ako tien .. bola tam hned........tak skus testovat neskor ...a samozrejme rano... prajem ti aby si sa dockala svojich vytuženych //

salma22
12. máj 2012

moj sa nikdy nezmylil 🙂 ked som nebola tak mi ukazal len tu jednu ciarku a ked sme boli tak sa ukazali tie najkrasie geometricke tvari ciarocky 😀 😎 😵
tak mozes byt tehu ale urob si ho po niekolkych 3-4 dnoch tak ja ti prajem len to co si prajes ty sama 🙂 drzim palceky

jezibosorka
12. máj 2012

@lenka311
....ak si myslis,ze prides k dr a hned vies na com si tak sa mylis, najma ked prides takto skoro, obiedna ta na sono o 6 tyznov, ktore tehu potvrdi,,, krvne testy mi robili, az ked son potvrdilo tehu, na prvej navseve na gyn, som nevedela ci som, alebo nie som na 100% aspon moja skusenost, test mi vysiel pozitivne 2 tyzne po menzese a dr ma obiednala na sono az o dalsie 3 tyzne, takze,ked nevies na com si, bezat kupovat testy a testovat, ale pockala by som aspon na tie dni,ked ti to uz bude meskat 😉

zuzkat1
12. máj 2012

@jezibosorka @lenka311 sa nemyli ja som dosla v 40ty den cyklu k dr a hned ma dal na sono a hned som vedela ze som tehu...asi zavisi od lekara a jeho ochoty🙂
co sa otazky tyka na druhy den iste neodcitavat vysledok skusit zas rano..mne v lekarni len rapidclear odporucali ako naj naj na trhu a musim uznat ze ten ma nesklamal ked som bola tehotna

fifitko25
12. máj 2012

počkaj do dňa očakávanej ms a otestuj sa znovu, kvalitným mamatestom 10 a z ranného moču 😉 ak je tam tehu, čiarka tam bude, držím palce 😉

8mona8
27. nov 2012

Robila som si test BARBARA : ukazali sa mi dve ciarky ...pri C bola fialova a pri T ruzova ...ako to mam brat ? mam si kupit este jeden ? menzes mi meska 4-ty den ..

denisa87
28. nov 2012

8mona8 no podla mna to ber ako tehu,ja som s testom Barbara zistila tehu pred 4ma rokmi,spravila som si a po pol hodine som ho chcela vyhodit ze nic,a vtedy kukam je tam druha,slaba a tu uz mi pobehuje 3,5 rocny certik 😀 gratulujem

iwiny85
28. nov 2012

Ja by som počkala do MS, ale z osobnej skúsenosti viem, že mi test vyšiel negatívny a bola som tehotná 🙂 .

evinkag
28. nov 2012

3x mi vysiel test negativny a to som bola uz tehotna....absolutne uz neverim testom.... 🙂

jankako
28. nov 2012

@evikag to vážne?ja som 45DC dneska idem na injekciu.tiež som mala dva neg.testy..

lenula84
29. nov 2012

ja som mala tri negatívne testy a dnes má syn 3roky... 🙂

vinco1978
2. dec 2012

Ja mám s testami podobnú skúsenosť, vyskúšala som 2x mamatest - oba pozitívne, 1x nejaký lacný test, 1x dr.max - oba pozitívne a ihneď a obé čiarky boli krásne viditeľné a za pár dní som išla k doktorke a tá moje tehotenstvo vylúčila, nakoľko mi robila hcg test z moču ten bol negatívny...takže toľko k mojej skúsenosti s testami a pýtala som sa Dr., ako je to možné a nevedela mi to vysvetliť...A popritom, nikdy mi žiadny z týchto testov nevyšiel pozitívne, teda pokiaľ som nebola tehu...A to ich mám naozaj preskúšané za tých 10 rokov, čo sme sa snažili o bábo...

nalla
2. dec 2012

áno, na teste sa môže (a aj sa zvykne) objaviť druhá čiarka na druhý deň. Mám s tým osobnú skúsenosť, tehotná som nebola...

annakeckova
10. apr 2013

ahojte mam 47 rokov a menzes nemam uz asi 5 mesiacov.Pre istotu som si spravila test amala som tam iba jednu ciarku ale neviem si vysvetlit preco ma tak strasne bolia a mam zvecsenne prsia vedel by mi niekto poradit? 😢

dagmar13
11. apr 2013

ahojte,tiez by som sa chcela spytat...mrcha neprisla niekolko dni..mynuli tyznen som mala len ruzovy vytok a 2 TT negativne,ale vzdy,ked som si ho spravila tak ostal najprv cely cerveny a potom ukazalo len jednu ciarku..co si myslite?dakujem za odpovede 🙂

23445
9. máj 2013

prosim o radu uš dlšy čas sa pokušame s manželom o babetko a niedary sa nam každy mesiac chodim ku doktorke a ona my dava duphaston lebo mavam niepravidielnu meštruaciu ale tento mesiac ked som dobrala tak my meška už 17 dny robila som si test ked my meškal 9 den a bola velmi slbučka čiaročka tak nieviem nieje my vobec zle citim sa dobre ale mavam ako keby ma nafukovalo nieviem čo to može znamenat poradtie čakam

matuskova003
10. máj 2013

ja neviem ja tam vidím dost jasne tu druhu palicku dokonca sa mi vidí aj ružova, mne test ( okrem RapiClearov ) nikdy nerobil falosnych duchov... 🙂 držim ti palce , aby to dopadlo ako si želáš 🙂 potom nas informuj o tom ako si dopadla 🙂

@annakeckova nemože to suvisiet s bližiacim sa klimaktériom ? ( prechodom ) ? pytam sa preto. lebo moja mamina mala cca 48 a tiež jej takto vynechala a už neprisla... boleli ju prsia , dokonca mala take navaly strašného sa potenia.... možno ste tehotná, ale ja by som sa zašla opytat gynekologa.. 🙂 Držim palce ! 🙂

@dagmar13 to že ostane test celý červený znamená že ešte nieje ukončené testovanie , t.z. vyhodnocovala si výsledok veľmi skoro 🙂
ak ostala iba jedna čiarka , bolo to jasne.. ale pozeram tobolo pred mesiacom, odvtedy už sa to urcite ustalilo 🙂

@23445 ak si tam mala slabu čiarku tak skus test opakovat je dost možné že si tehotná ! 🙂

jani44
21. máj 2014

Ahojte mamicky a buduce mamicky, chcela by som sa opytat, ci by sa test mohol mylit aj v mojom pripade? Mam vacsinou 35 dnovy cyklus a dnes je to uz 52 dn a menstruacia nikde, mam aj bolesti v podbrusku, bolia ma krize hlava, mam strasne naliate a citlive prsia a taktiez byvam aj dost unavena. Test som si robila na 50 DC poobedee bol negativny. Je tu moznost ze sa moze mylit? Dakujem za odpoved 🙂

mamae
6. feb 2015

Ahojte maniny aj tie budúce.Už mi z toho švitorí.Povie mi niekto,či je ten test 100%,či nie?Som na PN a je mi stále zle.Hlavne ráno.Je to brutál.Udržím v sebe len čistú vodu.A moje raňajky?Banány.A to som ich rok nemala v ústach.Už dva týždne ma bolí hlava a tak sa ma dnes moja lekárka spýtala,či náhodou niesom tehotná,vraj mám všetky príznaky.Myslela som,že sa prepadnem pod zem,keď som mala odpovedať.Priznám sa,tiež som sa už s tou myšlienkou pohrávala.Nakázala mi kúpiť test.Iný v lekárni nemali.Hneď,ako som dorazila domov som si test spraviala.Nebol však z ranného moču.Vyšiel negatívne.Už som z toho na nervy.Mám kúpiť nový?Neviem,ako by som môjmu gynekologovi povedala,že mám podozrenie na tehotenstvo.Mám už totiž 17ročnú dcéru.Aj keď s priateľom po bábätku túžime,ale nechávame to na osud.Poraďte mi,prosím.
😒

certik098
9. apr 2015

Ahojte menzes mi mešká už 11dní robila som si test Barbara a bol negatívny. No mrška mi nikdy tak dlho nemeškala. Chcela by som sa opýtať čo mám robiť? Strašne s priateľom túžim mať bábo 🙂 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre