Ahojte, môže sa stať nejakým spôsobom že žena otehotnie vo vode? Sex bol vo vani a neurobil sa do mňa ale s vody sa to nemohlo dostať tam? Ďakujem
Nie.
Nie. "Tam" sa to dostalo cez penis. Vyhladaj si info o kvapocke lasky a zistis preco sa treba pri sexe chranit.
Tu už má veru nič neprekvapi....
🤦♀️
Ano, je to mozne. Chodim pravidelne plavat, vysledok 4 decka, podviazane vajecniky pre istotu.
@zdenka11081983 😬🙄😟😁 Pre boha, uz nevleziem do ziadneho bazena.
@zdenka11081983 kazde s inym?😀
@stanulienkat a už vôbec nie do jazera alebo do mora 😉
Záleží to na mnohých faktoroch. Ak sa tvoj partner venuje vytrvalostnému plávaniu, triatlonu pripadne je vodnopolista, je tam určitá vyššia šanca na to, že jeho spermie sú tiež tak vytrvalé a preplávajú vo vani smerom k tvojmu otvoru a prebojujú sa dnu ku vajíčku.
Hovorím, je to hodne o tej vytrvalosti. Ja pre istotu, keď idem von plávať, najskôr pozriem, či sú nejaký muži v bazéne. Ak sú, tak počkám, čo doplavaju.
@lucka_ke by som mohla mat maleho delfina...🙄😆
@sapetka je to take divoké 😁
ale samozrejme, veď aj Michaela Phelpsa prezývaného "torpédo" rodičia počali vo vode.. 👍🏻🐬
Tieto komentare mi pripomenuli stary dobry vtip. Syn sa pyta mamy. "Mama preco som ja cernoch a Ty si biela?" "Oj veru, syn moj, to bola taka party ze mozes byt rad, ze nie si pes." 😉
Jeziiis😃😃
@asfodelka 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
A kua.... máš problém...a riadny....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Samozrejme, spermie sú raketovi plavci, okamžite chytia kompas a zamieria smerom k tvojej ****, a porodis morskú pannu.