Môže sa pozitívny test mýliť?

dzenar
17. feb 2014

Moze sa pozitivny test mylit ze to nieje tehotenstvo ?

bosoriak
17. feb 2014

@dzenar Pozitivny test znamena, ze v moci sa nachadza urcite mnozstvo hcg hormonu. Ten sa vylucuje vtedy ak je zena tehotna, prip. pri uzivani niektorych liekov pri umelom oplodneni. Ale uz som tu videla pozitivny test z vody v zachode, takze tazko povedat. 🙂 Lekar ti da odpoved.

dzenar
autor
17. feb 2014

@bosoriak vdaka

lenicka280
17. feb 2014

ja som si robila dva razy kazdy inej znacky jeden iny a druhy bol zasa iny teho test,ale na obidvoch naskocili dve vyrazne ciarky takze pozityvne 🙂 a sestricka mi povedal ze sa im da verit

kazunomiya
17. feb 2014

@dzenar sotvakedy - tehotenské testy nebývajú falošne pozitívne. Iba v prípade niektorých ochorení alebo užívania niektorých hormonálnych liekov. Pozitívnemu testu sa dá takmer s istotou veriť.
Ale potvrdí to lekár 🙂

kofoluska
18. feb 2014

@dzenar Skor sa myli negativny tehotensky test nez pozitivny. Ano, mozu to ovplyvnit niektore choroby, najma zazivacieho traktu. Ale velmi by som sa na to nespoliehala. Co najskor navstiv lekara, ten to potvrdi alebo vyvrati na 100%. A ak je to zelane babatko, tak gratulujem. 🙂

dzenar
autor
19. feb 2014

@kofoluska ano je to zelane babatko a dakujem pekne 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre