Môže pozitívny test skresľovať to, že mám problémy s obličkami a zvýšené CRP?

14. aug 2020

Ahojte, nemám s tým žiadnu skúsenosť a preto by som sa chcela obrátiť na vás ak s tým máte niektorá skúsenosti predtým ako to budem riešiť s doktorkou. Mám príznaky tehotenstva menstruacia mi mešká týždeň mala som aj výtok ako pri uhniezdovani vajíčka ale testy negatívne. Moja otázka znie či mi môže skresľovať ukázanie pozitívneho testu aj problémy s obličkami a mierne zvýšené CRP. Viem že mi môže menstruacia meškať aj z dôvodu obličiek ale potom mi nejdú do hlavy zvyšné príznaky. Už som sa raz liečila na zápal obličiek a tieto príznaky som nemala ako teraz.

barus26
14. aug 2020

ak by si bola tehotná test by ti to ukázal.. ak si tehotná máš v krvi a v moci hormón HCG a problémy s obličkami určite tento hormón “neznicia” že by ti to test neukázal

pato88
14. aug 2020

Ahoj, ja som mala priznaky,tak som spravila 2 testy a boli negativne... o tyzden mi to nedalo a spravila dalsi a boli uz 2 ciarky... skus este pockat, mozno robis test skoro. U mna to tak asi bolo, nevedela som kedy som mala dostat.

noami12
14. aug 2020

Ahoj, obličky s tým určite nič nemajú. Mam jednu a nikdy test nič neskresloval. Hcg hormón je hcg hormón. 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre