ahoj. neviem ci mate skusenosti s tym, ze by mykoza mohla ovplyvnit meskanie menstruacie. Mala som ju dostat 5.2. a stale nic. Vsetko by bolo v pohode lebo babetko si prajeme, ale posledne dva dni som zaznamela svrbenie dole:( a taky biely vytok. Myslite ze by to mohlo mat suvislost?:( na test je este skoro. Zajtra sa chystam k doktorovi, nechcem to nechat len tak, ale stale nad tym rozmyslam.
ono par dni pred menzesom sa ph v posve znizuje, cim sa to prostredie stava urodnou podou pre mykozu, preto
je ´normalne´ ze niektore zeny maju mykozu par dni pred a mozno par dni po menzese. Vraj velmi dobre,aj ked drahe su kvapky Candimin. Pomoct si mozes aj tym,ze budes nosit bavl.spod.pradlo, miesto tamponov vlozky, ziadne intim mydla, ziadna prehnana hygiena. A velmi dobre su tiez biele jogurty, aj ked obmedzis sladke na minimum-co je asi to najtazsie 😀, sladkosti su vyziva pre mykozu doslova. Mam s mykozou skusenosti a teda nie je to nic prijemne, ale casom som sa naucila ako na nu.
Ahoj. Mykoza nijako neovplyvnuje ani zaciatok menstruacie ani pripadne tehotenstvo. Ja som s nou mala problem tiez zhodou okolnosti od zaciatku tehotenstva (mimochodom 2 ciarky som mala hned v den nedoslej menstruacie) a zapasila som s nou cele tehotenstvo 😠 Zmizla mi az po porode... zrazu som ju proste nemala 🙂 Drzim palce aj k dvom ciarkam!
ja si myslim ze urcite to nejako neovlyvni ale ja pouzivam vzdy intim gel od canestenu uz dlhe roky a mam pociz ze moje ph je celkom fajn vyrovnane
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
na test nie je vobec skoro, citilivy test ti ukaze // ak si tehotna uz par dni pred meskanim a ak dobre ratam, tebe uz meska den. RAno by som testovala. Zvysenu tvorbu vytoku maju aj tehotne zeny....nemusi to byt prave mykoza...ale tiez moze.