Môže mykóza ovplyvniť meškanie menštruácie?

sandyza
6. feb 2011

ahoj. neviem ci mate skusenosti s tym, ze by mykoza mohla ovplyvnit meskanie menstruacie. Mala som ju dostat 5.2. a stale nic. Vsetko by bolo v pohode lebo babetko si prajeme, ale posledne dva dni som zaznamela svrbenie dole:( a taky biely vytok. Myslite ze by to mohlo mat suvislost?:( na test je este skoro. Zajtra sa chystam k doktorovi, nechcem to nechat len tak, ale stale nad tym rozmyslam.

marikac
6. feb 2011

na test nie je vobec skoro, citilivy test ti ukaze // ak si tehotna uz par dni pred meskanim a ak dobre ratam, tebe uz meska den. RAno by som testovala. Zvysenu tvorbu vytoku maju aj tehotne zeny....nemusi to byt prave mykoza...ale tiez moze.

suzieeee
18. feb 2011

ono par dni pred menzesom sa ph v posve znizuje, cim sa to prostredie stava urodnou podou pre mykozu, preto
je ´normalne´ ze niektore zeny maju mykozu par dni pred a mozno par dni po menzese. Vraj velmi dobre,aj ked drahe su kvapky Candimin. Pomoct si mozes aj tym,ze budes nosit bavl.spod.pradlo, miesto tamponov vlozky, ziadne intim mydla, ziadna prehnana hygiena. A velmi dobre su tiez biele jogurty, aj ked obmedzis sladke na minimum-co je asi to najtazsie 😀, sladkosti su vyziva pre mykozu doslova. Mam s mykozou skusenosti a teda nie je to nic prijemne, ale casom som sa naucila ako na nu.

lagoonka
18. feb 2011

Ahoj. Mykoza nijako neovplyvnuje ani zaciatok menstruacie ani pripadne tehotenstvo. Ja som s nou mala problem tiez zhodou okolnosti od zaciatku tehotenstva (mimochodom 2 ciarky som mala hned v den nedoslej menstruacie) a zapasila som s nou cele tehotenstvo 😠 Zmizla mi az po porode... zrazu som ju proste nemala 🙂 Drzim palce aj k dvom ciarkam!

lencika
23. júl 2013

ja si myslim ze urcite to nejako neovlyvni ale ja pouzivam vzdy intim gel od canestenu uz dlhe roky a mam pociz ze moje ph je celkom fajn vyrovnane

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre