Môže mykóza oddialiť menštruáciu?

queendasadee
11. dec 2023

Ahojte baby, dostala som mykozu ale bez výtoku len svrbenie. Použila som Canesten tabletku jednu na vkladanie a kremujem len zvonka už som v pohode ale mešká mi menštruácia už druhý deň. Test som si robila dnes ale nie na ranný moč a bol negatívny. Muž bol v zahraničí robí vonku prišiel po mesiaci len 2.12 domov samozrejme keďže sa snažíme o dieťatko išli sme 3-4dni úplne naplno potom to začalo nakoľko som olizovala lyžičku z OSPEN antibiotík po synovi a mykoza sa ozvala tak par dni mame pauzu. Je možné že za tak krátky čas môžem byť tehotná ale je to krátky čas na pozitívny test no ovplyvnilo to už menštruáciu len je nízke HCG a môžem byť tehotná alebo ta mykoza nemykoza to zapríčinila? Zatiaľ mi mykoza prišla vždy aj s výtokom trpím tým roky ale už nie tak ako kedysi už ozaj výnimočne ale takto som to ešte nemala nikdy. A ani mi nikdy z mykozy nemeškali vždy prišli tak isto.
Poradíte mi?
Ďakujem žienky ❤️😊🙏🏼

lenka098123
11. dec 2023

@queendasadee ja som mala presne to isté a po pár dňoch vyšiel pozitívny test 😀

queendasadee
autor
11. dec 2023

@lenka098123 myslíš, že by to predsa len mohlo byť tehotenstvo? Neviem no ale takúto mykozu som ešte veru nemala bez výtoku nič len svrbenie, či len slabý zápal a tým pádom výtok nemám. Nechápem. Ale dnes snehobiely test ani len duch. Spodok bruška ma boli ako keby som mala dostať ale cítim sa byť aj unavená dva dni som jak mechom udreta. Aj začnem niečo robiť a rýchlo som hotová ako keby svalovica alebo choroba...

Koľko dní Ti meškali keď vyšiel pozitívny test?
My sa snažíme už 8 mesiacov ale nevešam hlavu o prvého syna už 8r sme sa snažili rok len som zvedavá 😊🙏🏼❤️

lenka098123
11. dec 2023

@queendasadee mne to tiež bolo divné, iba silné svrbenie, mne meškali už takmer týždeň, tak som si zo srandy spravila test a bolo 🙂 držím palce!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre