ahojte podla tehotenskych testov ( 7 kusov ) som tehotna ale zaujimalo by ma ci moze femibion800 skreslit vysledok , femibion beriem uz 2 mesiace , mrcha mi meska 3 dni ,mam bolestive prsia , nafuknute brucho , stale som hladna a unavena....vopred dakujem za odpovede
uz ani dalsie testy neskusaj a objednaj sa ku gynoske...gratulujem 😉
@piacere ,ale može ,ked tehotenský test neukáže tehotenstvo sa stáva 😉
pokial ako píšeš testy ukázali e si tehotná tak si na 100%, môžu skreslovať v tom prípade že ti tehotenstvo neukáže, ale ukázalo takže blahoželám 🙂
Gratulujem!!!
7 testov pozitivnych? v akom rozmedzi? ak medzi kazdym je aspon den rozdiel a vidis, ze pruzok silnie, tak mozem len silno blahozelat 🙂
určite to bude spravne...čiarky reagujú na hcg hormán ,ten femibion isto nemá🙂
7 testikov urcite neklame 😉 Gratulujeeem!!! Uzivaj si!!!
Ako to je mozne test ukaze ze niesi tehotna po par dni ti to je zvlasne mas chute ,menstruaciu nedostavas priberas .Kupis si zas test a zas ti neukaze ako to ?!?!navstivis ginekologa a on ti povie blahozelam ste v stvrtom mesiaci je to mozne ze test klame ako to je moznee ved 4mes...je velky plod?a test neukazuje
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie, nemôže 😅 Tehotenské testy reagujú na tehotenský hormón HCG, nie na tehotenské vitamíny 🙂