Môže mi tehotenský test ukázať nesprávny výsledok ?

kojzarik
13. feb 2013

ahojte podla tehotenskych testov ( 7 kusov ) som tehotna ale zaujimalo by ma ci moze femibion800 skreslit vysledok , femibion beriem uz 2 mesiace , mrcha mi meska 3 dni ,mam bolestive prsia , nafuknute brucho , stale som hladna a unavena....vopred dakujem za odpovede

piacere
13. feb 2013

Nie, nemôže 😅 Tehotenské testy reagujú na tehotenský hormón HCG, nie na tehotenské vitamíny 🙂

zivika
13. feb 2013

uz ani dalsie testy neskusaj a objednaj sa ku gynoske...gratulujem 😉

barcelona94901
13. feb 2013

@piacere ,ale može ,ked tehotenský test neukáže tehotenstvo sa stáva 😉

monika1308
13. feb 2013

pokial ako píšeš testy ukázali e si tehotná tak si na 100%, môžu skreslovať v tom prípade že ti tehotenstvo neukáže, ale ukázalo takže blahoželám 🙂

doory
13. feb 2013

Gratulujem!!!

tana85
13. feb 2013

7 testov pozitivnych? v akom rozmedzi? ak medzi kazdym je aspon den rozdiel a vidis, ze pruzok silnie, tak mozem len silno blahozelat 🙂

teress
13. feb 2013

určite to bude spravne...čiarky reagujú na hcg hormán ,ten femibion isto nemá🙂

hruska82
13. feb 2013

7 testikov urcite neklame 😉 Gratulujeeem!!! Uzivaj si!!!

manuela0601
1. aug 2013

Ako to je mozne test ukaze ze niesi tehotna po par dni ti to je zvlasne mas chute ,menstruaciu nedostavas priberas .Kupis si zas test a zas ti neukaze ako to ?!?!navstivis ginekologa a on ti povie blahozelam ste v stvrtom mesiaci je to mozne ze test klame ako to je moznee ved 4mes...je velky plod?a test neukazuje

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre