Môže mi meškať menzes kvôli angíne?

vilki
29. jún 2010

caute baby, pred tyzdnom som mala anginu a menzes mi meska uz dva tyzdne, co nikdy nezvykol, myslite ze to moze byt z toho? dnes som bola aj u gynekologa a spravil mi ultrazvuk a hovoril ze zatial tehotenstvo nevidi ale ze je to este moc skoro, takze v podstate mozem aj nemusim byt tehotna...meskal vam niekedy menzes koli chorobe??dakujem za odpovede 🙂

latvia
29. jún 2010

meskal, aj ked nie az 2 tyzdne

atuin
29. jún 2010

Kvoli chorobe moze meskat menzes, dokonca aj vynechat. Hlavne, ak to ochorenie prebehlo v prvej faze menstruacneho cyklu -pred ovulaciou, ta moze byt rozne dlha a je ovplyvnitelna napriklad chorobou, alebo stresom. Druha faza je konstantne dlha -14 dni, takze ak si ochorela v obdobi dva tyzdne pred predpokladanym terminom menzesu, tak by to uz ovplyvnene chorobou byt nemalo. Tolko teoria. 🙂
V praxi z toho vyplyva, ze som ti moc neporadila a budes si musiet pockat. 😉

katola
29. jún 2010

a čo tehotenský test, je negatívny?
na ultrazvuku naozaj ešte nemôže tehotenstvo vidieť

vilki
autor
29. jún 2010

dakujem za odpovede, test som si este nerobila, tento tyzden ak menzes nepride, tak si spravim.... 😉

lilian23
18. máj 2014

ahojte
chcem sa iba spytat.mozno poradit.
Uz 7den mi meska menstruacia. Tehotenstvo je vylucene. Je pravda ze pred mesiacom mi diagnostikovali Infekcnu mononukleozu a bola som v tom case pod dost vysokym stresom- kazdy tyzden odbery krvi...Pecenove hodnoty sa mi uz zlepsili, tak neviem co moze sposobit ze mi menstruacia meska..Myslite ze to moze byt sposobene tou mononukleozou, a aj pripadnym stresom?
dakujem za rady

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre