caute baby, pred tyzdnom som mala anginu a menzes mi meska uz dva tyzdne, co nikdy nezvykol, myslite ze to moze byt z toho? dnes som bola aj u gynekologa a spravil mi ultrazvuk a hovoril ze zatial tehotenstvo nevidi ale ze je to este moc skoro, takze v podstate mozem aj nemusim byt tehotna...meskal vam niekedy menzes koli chorobe??dakujem za odpovede 🙂
Kvoli chorobe moze meskat menzes, dokonca aj vynechat. Hlavne, ak to ochorenie prebehlo v prvej faze menstruacneho cyklu -pred ovulaciou, ta moze byt rozne dlha a je ovplyvnitelna napriklad chorobou, alebo stresom. Druha faza je konstantne dlha -14 dni, takze ak si ochorela v obdobi dva tyzdne pred predpokladanym terminom menzesu, tak by to uz ovplyvnene chorobou byt nemalo. Tolko teoria. 🙂
V praxi z toho vyplyva, ze som ti moc neporadila a budes si musiet pockat. 😉
a čo tehotenský test, je negatívny?
na ultrazvuku naozaj ešte nemôže tehotenstvo vidieť
dakujem za odpovede, test som si este nerobila, tento tyzden ak menzes nepride, tak si spravim.... 😉
ahojte
chcem sa iba spytat.mozno poradit.
Uz 7den mi meska menstruacia. Tehotenstvo je vylucene. Je pravda ze pred mesiacom mi diagnostikovali Infekcnu mononukleozu a bola som v tom case pod dost vysokym stresom- kazdy tyzden odbery krvi...Pecenove hodnoty sa mi uz zlepsili, tak neviem co moze sposobit ze mi menstruacia meska..Myslite ze to moze byt sposobene tou mononukleozou, a aj pripadnym stresom?
dakujem za rady
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
meskal, aj ked nie az 2 tyzdne