Ahojte, cez Veľkú noc sme boli na výlete, tam sme sa s mm milovali v 5 DC. Ako sme sa vrátili, celý týždeň mi bolo zle, najmä ráno, pri šoférovaní, ku večeru to poľavilo. Tieto nevoľnosti trvali cca týždeň, potom to prešlo. Mohla som nevoľnosti cítiť tak skoro? Vďaka
myslím, že nie...to je podľa mňa veľmi skoro 😎
jasne ze mohla...ale urcite nie z tehotenstva 😅 😅 😅
5 DC je velmi skoro na otehotnenie a urcite nevolnosti z tehotenstva neboli ... tie zacinaju az ked sa vajicko uhniezdi ... a to je tak cca na 10 DPO ... ale ani vtedy väcsina zien nic nepocituje
@mykaellle tazko povedat, niektore zeny su dost citlive a reaguju skoro na oplodnenie, ja som napr. citila ako mi putuje oplodnene vajicko v maternici, vazne...mozno sa na tom zasmejete, ale fakt som citila to steklenie a ostala som tehotna, aj dr. mi povedal, ze to bolo ono, ze niektore zeny citia zahniezdovanie..drzim palceky. 😉
určite nie
kamoške bolo zle ráno po oplodnení, takže podľa mňa môže
mna tri dni po oplodneni zacala palit zaha a trvalo to az do konca tehu a na 6. den som citila uhniezdenie, taka silna bolest v podbrudku to bola..jasne, ze som neverila 😀 ale 5DC ma maloktora zena ovulaciu 😒
Tehotenske priznaky nastupuju okolo 7tt, dovtedy je hladina hcg este nizka na vyvolanie priznakov, no a ked vajicko este ani uhniezdene nie je (5-10 DPO), tak niet z coho mat priznaky.
Tak skoro asi az nie, no ja som bola hospitalizovana pre vracanie kedy som aj vodu vyvracala uz 5tt+6
nie
ja teda neviem,ale mne bolo zle ten týždeň,ako som ostala tehotná..a bolo mi zle až do 4. mesiaca.....
si pamätám veľmi dobre,že keď ma manžel ráno vysadil autom pred prácou,tak sa mi zachvel žalúdok a ja jemu : "asi som tehotná"...a on: "čo ti šibe ? To ešte nemôžeš vedieť"...ale prišli ďalšie veci ako pichanie v prsníkoch a v podbrušku. Test vyšiel negatívne,ale keď som to po cca 15 min. kontrolovala znova,bol pozitívny-slabo ale bol....keď som si robila test, tak to som bola tehu už dva týždne-ak rátam od posledného styku.....
no ja si myslim ze moze...mna napr. na druhy den strasne prehanalo a opakovalo sa to potom nasledujuci tyzden...a vzdy ked som ci co i len cucla alkoholu...nejak si to tak vysvetlujem ze telo vedelo ze sa daco deje a vylucovalo zo seba to co nebolo pre mimi dobre....a to nemohla byt u mna psychika lebo som si myslela ze 100% som nemohla otehotniet...no a stalo sa 🙂
a u mna to tiez bolo prave po Velkej noci....🙂
Môže.Ja som to cítila už na druhý deň,že sa niečo deje.Možno sa to zdá pritiahnuté za vlasy,ale točila sa mi komicky hlava a káva mi tak "srandovne" voňala. Na 4 deň som vracala ako "šakal" a vedela som,že ja všetko tak ako má byť.Asi tak. 🙂
ahoj.... my sme sa veľmi snažili o bábätko, takže ja som mala vypočítané plodné dni a presne na 3 deň sa mi točila hlava a cítila som sa tak inak než obyčajne......najprv som si myslela, že si to domýšľam, kedže som sa sledovala až moc, ale potom, keď som už vedela, že som tehotná, tak mohla som povedať, že moje predtuchy a pocity boli namieste 🙂 ...inak ja som mala ovuláciu na 8 deň od začatia menštruácie, predtým som si neustále robila ovulačné testy od 11 dňa začiatku menštruácie až dokonca a už som si myslela, že ovuláciu asi ani nemám, napokon tu na modrom koníkovi mi poradili, aby som si už začala merať ovulačné dni od 5 dňa menštruácie a vyšlo to:🙂)
Podla mna 5DC nie, ale 5DPO uz ano, mne bolo 😀
za oplodnenie sa berie cas , ked sa vajicko uhniezdi, cize cca okolo 10DPO ... ked mate spolu styk tak nieje iste ci dojde k oplodneniu preto ti nemoze byt hned zle...lebo to este nie je iste co sa bude diat za tych 7-10 dni 😉 kazdopadne prajem aby si si nasla tento mesiac // 🙂
Urcite nie. Hoci, mne nebolo zle ani cely prvy trimester, je to velmi indovidualne. Vela stastia!
toto momentalne je aj moja situacia. je mi zle a som akasi divna 2dni PO tom...
mne bolo zle na 6 deň po ovulácii,bolo mi zle 2 dni, potom som nemohla cítiť kávu, zistila som, žesom tehotná, ale nedopadlo to dobre
ja som ani netušila že vôbec som tehotná, ale v cca 2tt som mala citlive prsia ako pred ms 😀
baby cc si melu stale svoje ze nemoze byt tak skoro ovu nech sa ani neozyvaju ,ked ja mozem nat 5 dni pred ms ovu tak ju mozete mat aj 5 dni od zaciatku cyklu ,co ste carodejnice ,doktorky ze to tak ovladate?Nie kazda sme rovnaka a nechcem aby tu niekto vsugeroval nevinnym ze co je nemozne a co je mozne ,nic nie je nemozne ,ok?
dobry den ja smandzelom sa snažime uz 1 rok o babo a stale nič ked viete poradte prosim dakujem
ja som po posledenom nechranenom sexe 12dni ale nedavam tomu ziaden predpokled kedze 2dni na to som dostala menzes ale mozne je vselico 🙂testy pre dvomi dnami boli negatyvne takze asi nic nebude 😔
Ja som hneď vedela kedy mám ovulaciu keď sa to stalo krvacala som cez ovulaciu a potom bolelo má brucho ako keby pred menzesom a o par dni má naplo na zvracanie v aute ešte som neuvracala to zvracanie ozajstne ma chytilo až v 7 týždni ale napínalo má už od začiatku.. citlivé bradavky naliate alebo citlivé prsia ako keby som mala svalovku. Parner sa pŕs nemohol ani dotknúť lebo má boleli a to už týždeň potom ako sme mali sex... ja som citlivá a patrím k tým ženám ktoré to vedia hneď. Ale sú ženy čo nemajú žiadne príznaky takze sa tu hádať je zbytočne... každá sme úplne iná a neexistuje učebnicový príklad... a či som si to vsugerovala alebo nie bola som tehotná a vedela som to ihneď a partner ešte skôr ako ja hádam...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podla mna nie,asi si si to len nahovarala že je to s toho 😉