Môže menštruácia ovplyvniť test?

4. dec 2023

Ahojte. Píšem s prosbou o radu lebo som sa s niečím takým nestretla. Na 25 deň cyklu som si na teste nasla slabého ducha. Včera na 26 dc som dostala akoby menštruáciu. Píšem akoby lebo to bolo asi na jednu vložku skôr hnede spinenie ako krv. Dnes tiež trosku spinim ale miesto normálneho krvácania ktoré bežne na 2 deň príde nič neprišlo. Skúšala som test. Viem, že pepino nie je veľmi dobrý tak som behla po mama test. Aj na jednom aj na druhom sú slabé čiarky. Môže menstruacia nejak ovplyvniť test? Myslim tym, ze sa ukaze na teste ciarka aj ked niesom tehotna ? Vďaka za každú radu.

nikka88
4. dec 2023

Testy sú negatívne

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januska12323
4. dec 2023

Testy sú negatívne. Nevidím žiadnu slabú čiarku.

lenicka999
4. dec 2023

Ja sie tiež myslím že sú testy negatívne a menštruácia sa ti ako keby poriadne nemože rozbehnúť. Trochu zašpiníš a dva dni nič. Potom zasa. Mne sa stáva to isté niekedy tiež. Čítala som že to je sposobené nejakym hormónom že buď sa neodbúra alebo poriadne nevytvorí, ale teraz presne neviem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre