Môže menej citlivý test ukázať // a citlivejší nič?

zuzuliatko1989
28. dec 2013

Baby, ms mi este nemeska, mala by som dostat 30.12. kedze sme sa posnazili tento mesiac, neodolala som a kupila testy....v dm - pepino 10-tkovy a este daky iny, ale ten ma citlivost 25. Z ranneho mocu som dnes urobila najskor pepino...biely ako sneh...ale nejak mi to nedalo tak som skusila aj ten druhy, menej citlivy..na tom // aj ked ta druha samozrejme slabucka, ale pekne ju vidiet... je to vobec mozne, aby tak skoro ukazal test s citlivostou 25, ked ten, ktory ma vyssiu citlivost neukaze nic?

karmela
28. dec 2013

@zuzuliatko1989 v dnešnej dobe je vsetko možné.Daj fotecku ak máš. 😉

aknedz
28. dec 2013

@zuzuliatko1989 mne sa toto presne stalo, akurat to boli oba len 10tkove testy ale ten ospevovanejsi bol cisty a ten bezny mal ducha...treba este pockat, mozno skusit znova nasledujuce dni alebo s istotou az na Silvestra 😉 aspon bude pekny novorocny darcek - ked to vyjde! 😵

hviezdicka111
29. dec 2013

@aknedz ani na silvestra by som netvrdila, ze to je s istotou..ja som mala prvy pozitivny az 40dc 🙂 a to som mala 28dnove cykly... 😀 ono tie testy su nie dake spolahlive...staci kusok redsi moc a neukaze co ma 😀 a pepino mne napr. neukazal nic... 😀 kupila by som v lekarni radsej ako tie z dm 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre