Môže ľudský choriový gonadotropín stúpať po negatívnom výsledku?

nikola81
19. jan 2013

Ahoje, prosim vas o radu..Som taky zvlastny pripad. Som po liecbe clostilom, bol mi 26.12. pichnuty pregnyl a 11.1. som mala na sone potvrdene ze tam je prasknuty folikul 19,8mm. Vysli mi tri slabucko pozitivne tehu testy. 8.1., 10.1., a 13.1. Pravdepodobne ale boli falosne pozitivne a dokonca to boli 10-kove mamatesty. Sliznica bola 11mm. Brala som duphaston, dnes je 12 dni od dobratia a treti den spinim na slabo hnedo bez krvi. Vcera som bola znova na sono, vsetko vyeralo nadejne, lekarka potvrdila ze sliznica vyzera super 10mm, ze to spinenie ked je bez krvi tak je to ok a brala mi krv na HCG. No po vysledkoch prisiel sok...HCG 0,5. Takze studena sprcha a tehu sa nekona. Je mozne ze aj napriek tomu ze videla 11.1. prasknuty folikul tak sa este nazahniezdil a preto mi vyslo HCG negativne? Velmi ma dnes domylilo to, ze mi vyskocila BT na 37,2. Cyklus mi strasne predlzil duphaston a mam ho tak 42 dnovy. Dnes som 41DC. Viem ze by som asi chcela aby sa stal zazrak, len ci sa nenajde niekto komu sa stalo nieco podobne...Dakujem

soldi
19. jan 2013

@nikola81 pregnyl je hcg, preto Ti tie testy vysli slabo pozitivne.
ak bol pregnyl pichnuty 26.12. tak ovulacia mala nastat najneskor 28.12. cize keby si nebrala duphaston, tak ms by mala prist okolo 12.1.
akurat vobec nepises, ze ci si tu ovulaciu mala potvrdenu az toho 11.1. alebo ci skutocne nastala este koncom decembra.

ak bola ovulacia az toho 11.1. tak by si bola tyzden po ovulacii, co je na hcg este skoro- aj na ms.

toto nie je na otazku, ale na temu.

anjelicek26
19. jan 2013

@nikola81 - no podla mna ti v zlom case pichli pregnyl, ak bola ovulka az teraz... clostyl nezabral ako mal? HCG jasne este moze stupat, sliznica 10mm je este nizucka, nad 15-18mm sa mozes zacat tesit... neostane ti nic ineho ako cakat, tu vysoku bazalnu teplotu ti bohuzial moze sposobovat prave duphaston.

jania023
19. jan 2013

Ahoj ..nieco nesedi na v tvojom clanku...ked ti pichli 26.12 pregnyl tak ovu naisto bola okolo 28.12 plus minus jeden den..Nieje mi jasne ze ako mohla doktorky vidiet 11.1 ze si mala folik 19,8 a ze praskol..to nemozes vidiet skoro 2 tyzden nato ale hned nato co je 2-3dni,neviem nechapem tomu...co sa tyka tych testov tak to bolo z toho pregnylu..krvne testy su dost spolahlive..co sa tyka teplty na tu sa nespoliehaj aj ja som uz mala ms pri teplote 37.4 takze to je relevantne..ja tiez som spinila vcera dnes nic tak uz aj ja cakam ako aj ty...ale kazdopadne nevesaj hlavu,skusis to aj buduci mesiac,raz to urcite vyjde

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre