Môže kojenie ovplyvňovať výsledok tehu testu?

katka8
2. mar 2021

Ahojte, prosím dievčatá o postrehy. Stále kojím popri príkrmoch 10mes. dcéru. 17.2. som čakala menštruáciu ktorá ešte neprišla. Nemávam ju ešte od pôrodu pravidelnú (+- 5dní) tak som možné tehotenstvo neriešila. Ale už týždeň mám predmenštruačné bolesti. Včera večer som si len tak z nudy urobila tehu test a tam dve koľajnice silné ukážkové!! Môže byť test chybný, keď boli také silné obe čiarky? Ráno urobím kontrolný test. Inak, snažíme sa o prirodzené počatie už 4roky, dcéru máme z IVF

klarissa25
2. mar 2021

Podla mna nebude chybny..

nafka0483
2. mar 2021

@katka8 Nemyslim, ze by islo o chybny test. S najvacsou pravdepodobnostou si tehotna 🙂

cookie29
2. mar 2021

mala sanca... nehovoriac o tom, ze kojenie nie je antikoncepcia a ze ovulacia prichadza este pred prvou menstruciou. A podla toho co pises, Ty si uz menzes mala, aj ked nie pravidelny. Takze blahozelam, dcerka bude mat braceka alebo sestricku

erickatt
2. mar 2021

@katka8 vyzera to ze si tehotna. Kamaratka tak kojila, sla na preventivku, ze kojim menzes este nebol . A dr. Ved ani nemôže ste v 13 tom tyzdni

kiki68
2. mar 2021

To chybne nebude, si urcite tehotna. Chybne su iba ked je tam nejaka slaba ciarka, pripadne je to cele take rozpite, alebo je iba ciarka kde nema byt. Moja, dve kolajnice su tehu. 😀

viktoria1425
2. mar 2021

Chyba to určite nebude.
Gratulujem k babätku ;)

nina004
2. mar 2021

Toto chyba nebude 🙂 A je to krásne prekvapenie po IVF. Držím prsty 🍀

katka8
autor
2. mar 2021

Ďakujem dievčatá za uvedenie, už mám ďalší test doma, ráno poinformujem ako to dopadlo. Ale už sa tešíme, juuuuj

habibim
2. mar 2021

@katka8 gratulujem.... Ja som takto 23.8.2020 zistila, že som tehu prirodzene, syn 15mes.pravidelne kojeny, vtedy, a z IVF.. Dnes som 32tt a pripravujeme sa😊

erickatt
3. mar 2021

@katka8 no??

petka_3
3. mar 2021

Gratulujem. 🙂

katka8
autor
3. mar 2021

Tak opäť koľajnice dnes ráno. Zajtra som už aj objednaná ku Dr. Vraj podľa menzesu som v 7 týždni, zajtra sa uvidí 🤗😍

katka8
autor
3. mar 2021
katka8
autor
3. mar 2021

@habibim tak tiež budete mať približne 1,5 roka rozdiel, ako aj my. Držím palčeky nám obom (vlastne štyrom😜)

habibim
3. mar 2021

@katka8 no, mam termín 29.4.ale idem sekciou tak dajme tomu týždeň skôr... A maly z IVF je 09.05.narodeny..cize skoro 2r.rozdiel...ale ja si to uzivam😊

mariska1989
3. mar 2021

Tak gratulujem ..ono po pôrode to je pekné poorane tak sa pekne prichytilo ..tak pekne do úspešného konca ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre