Ahojte viem že mám počkať na meškajúcu ms. Ale chcem sa spýtať či ste cítili uhniezdovanie. Nechránený styk sme mali na 19dc, cyklus mávam cca 32dnovy. Ovulaciu som nesledovala. Na 4ty deň po styku som mala ruzovkastu krv na toaletaku, trvalo to asi 3 dni, tak k večeru vždy. Dneska je 7 deň od styku a ja cítim pichanie v podbrušku, myslite že to mohlo vyjst a ide o uhniezdovanie? Ako ste to mali vy pri uhniezdovani? Cítili ste niečo? Alwbo pocity že to vyšlo? Chcem si spraviť aj test ale ešte je skoro.
@natusqa123 hm práveže teliesko by malo zamedziť otehotneniu nie? 😀 tak gratulujem. Nesnažíme sa zatiaľ nejako veľmi preto ani nesledujem ovulaciu, ale ak to vyjde tsk budeme šťastný. Ďakujeme
Žiaľ nič neje 100%... Teliesko.ma Iba 85%.. a takisto možno že to je aj od Boha lebo mam.ine zdravotné problémy.. 😄... ale nech aj vy máte to šťastie dieťa je jeden z najväčších darov .aké moze žena a muž dostať.. je to aj náročné ale aj na radosť 🩷
@natusqa123 tak ak to nevyjde teraz tak raz určite ale vnútorne cítim že sa podarilo. Tak už len vyčkať pár dni na test a hádam budú dve čiarky ☺️
Urob si zajtra test a daj vedieť
Ja som to cítila. Mna to tak zvláštne pichlo 🙂 vecer keď som si ľahla
@lucuass troska som sa sekla. Styk sme mali na 21dc a teraz som 28dc. Čiže týždeň od vtedy prešiel. Neviem či by test ukázal pozitivitu ak by som bola tehotná
ja som dva dni po vklade embrya po ivf poobede citila asi minutu cudne sklbanie a pichanie, ale ozaj len minutku. ukazalo sa ze to bolo ono 🙂 na normalne otehotnenie to vychadza tak na 7 dpo cca.
Ahoj. Vajíčko sa uhniezďuje najskôr 8 dní od oplodnenia, takže ak si trošku zakrvácala 4 dni po styku, tak to určite nebolo kvôli uhniezdeniu. Taktiež je ešte skoro na testovanie. Nejaká slabá šanca, že ti vyjde pozitívny test je až po 10 dni od oplodnenia 🙂 Šanca, že si tehotná tam je, ale ak budeš testovať už teraz, budeš zbytočne sklamaná, lebo test ti to teraz ešte neukáže. Držím palce 😊
@minka201 ďakujem, ešte určite nechcem robiť test viem že je skoro. Ale tak po 10dnoch od styku spravím možno neskôr.
@minka201 a to krvácanie no to bola len ruzovkasta krv od poobedia a trvalo to takto tri dni.. potom už sa to neopakovalo. Neviem či výkyvy v cykle alebo čo to mohlo byt
Ale aj na ten 10. deň bude veľmi malá šanca, že ti už ukáže 🙂. Ale tak je to na tebe.
@minka201 ja viem no 😀 snáď vydržím aj dlhšie netestovat
Ahoj, ja som uhniezdovanie cítila a dosť intenzívne. Do konca som aj riadne špinila. Bolo to cca 2 týždne po styku. Môj cyklus bol riadne nepravidelný a dlhy.
Príde mi to moc skoro na uhniezďovanie, ale nikdy nevieš. Ja som uhniezďovanie mala na 8. deň od ovulácie, vtedy som zacítila 3x zapichanie na ľavej strane a bola som presvedčená že je to ono. Dva dni na to som slabo hnedo špinila. Každopádne, dva dni od toho pichania som mala pozit test. Ak to bolo uhniezďovanie, tak by si mala podla mňa už pozit test. Skôr si myslím že ide o hormonalne zmeny počas cyklu. 4 dni od ovulácie by bola fakt rarita zažiť uhniezďovanie.
@paulina291 skôr má aj prekvapila ružová krv na toaletaku. Ako som vyššie písala tak ovulaciu som ani nesledovala, styk bol na 21dc a ta krv o 4 dni na to a trvalo 3 dni. Možno to bolo implementacne krvácanie a uhniezďuje sa teraz Vyckam ešte pár dni a potom spravím testik
A mali ste styk aj predtym? Lebo príde mi málo pravdepodobné aby si bola tehotná tak, že si otehotnela zo styku na ten 21 deň cyklu, lebo ovulácia tym padom musela nastať 21 deň cyklu alebo neskôr. Kedže styk po ovulácii je už na nič čo sa otehotnenia týka. A 4 dni na to aby sa už uzniezďovalo vajíčko mi príde moc skoro, je to nezvyčajné (nie nemožné samozrejme). Ale ak ste mali styk napr 15 deň cyklu, ovulacia nastala 16 deň cyklu, tak to kľudne môže byť uhniezďovanie. Tiež mi ale príde zvláštne aby bolo pichanie neskôr ako krvácanie. Pichanie ak správne chápem je z toho, ako sa uhniezďuje, krvácanie následok toho, že sa uhniezdilo. Krvácanie aj pichanie v podbrušku môže byť aj pri ovulácii. Aký máš momentálne výtok? Ja som ovuláciu vždy poznala podla výtoku ako váječné bielko. Každopádne držím palce, daj vedieť ako si dopadla 🙂 ja byť tebou si test pre tvoj vlastný kľud urobím. Ak to bolo uhniezďovanie, tak je s najväčšou pravdepodobnosťou už pozitivny.
@paulina291 mali sme aj predtým styk ale nedal to do mna. Na 21 dc vtedy dal. Ale cykly mám tak 31-33dnove a cyklus predtým som mala ovulaciu tak 19-20dc. Takze ovulaciu mám tak neskôr len teraz som ju nesledovala. Takze ovu mohla byt teraz aj na 21dc. Teraz som 29dc takze 8 dni prešlo, takze ešte 2-3 dni počkám na test a potom dám vedieť výsledok. Teraz vytok nemám žiadny. A ani hlien som nesledovala tento cyklus.
Držím palce, skôr si myslím že to nebude tehotenstvo ale nikdy nevieš ;)
@paulina291 ďakujem. Potom dám určite vediet
Ja som uhniezdovanie citila. Boli to take uplne silne pichnutia v maternici, asi 2-3. Inak pocity, ako pri pms.
Ja som otehotnela cez menzes. A asi týždeň po tom co mi skoncil som slabo krvacala a mala pichanie..ovulácia môže byť aj posunutá. Gyn.mi vravel ze asi to je dôvod prečo som otehotnela cez menzes. Každá žena je iná. Mne napríklad test neukazoval ze som tehotná. Pritom som to vedela, bolo mi čudne zle.. test to ukázal až keď meskala ms 3 dní..
@sandra49 jasne že ovulacia môže byť aj posunutá. Ja ju tiež mávam neskôr lebo sú dlhšie cykly.
ako to dopadlo♥️
@cica625 tehotenstvo to nebolo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Neviem presne to potvrdiť ale možno...ja som si to vlastne Ani nevsimala po nechranenom styku😄..
Ja som otehotnela z telieskom a už som v 15tt..
Tak držím palce nech vám to vyjde 🙌