Ahojte baby, chcem sa opýtať 29.2 sme mali s priateľom nechránený sex a spravil sa do mna, menzes mám dostať za 5 dni a od včera mám tmavé slabulinké krvácanie a mierne bolesti v podbrušku. Môže ísť o uhniezdovanie?
Ďakujem za odpoved 😘
@veronikaszabova 2.3
@strapec v 4-6 tyzdni??
Uhniezdovanie prebieha cca 5ty az 10ty den po oplodneni
U mna to tiez bolo tak slabe spinenie 2dnove v case ocakavanej ms 11dni po ovu
Moze byt, ja som otehotnela 8 dni pred ovulaciou, asi ju telo vyvolalo skor. A toto som citila po cca 2 tyzdnoch. Ja teliatko som si spravila test a bol neg a potom som si vsimla, ze je to ten az po vynechanom ms. Ten dalsi o dva tyzdne neskor uz mal kolajnice, ze by tadial presiel vlak. V tom 4 tyzdni uz to bolo vidiet na prsach, ze sa nieco deje.
Moze byt, ved uvidis ci pride ms alebo nie, dovtedy aj tak nic nevies na isto
@veronikaszabova jaj ja som mala spinenie v 4-6 týždni, tak asi sa to nevola hniezdenie už vtedy, ale aj tak je táto debata ako veštenie z gule, čas ukáže🙂
Ahojte baby prosím vás poradte mi 10.3 som mala ruzovo červený vytok a do rana len hnedasty 13.3 som mala dostat MS robila som si aj testy ale vyšli negatívne meska mi MS už 10dni môže sa stať že som v tom ale test mi ešte neukaze?
Minulý mesiac mi meskli 4dni a robila som si v tedy test a ukazal mi slabu druhu ciarku ale ptm MS prišla ale mala som ju len 5 dní obvykle mavam 7 dni a silnú ale tato bola slabá
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@petka2387 kedy si mala ovulaciu