Môže ísť o uhniezdovanie?

petka2387
16. mar 2020

Ahojte baby, chcem sa opýtať 29.2 sme mali s priateľom nechránený sex a spravil sa do mna, menzes mám dostať za 5 dni a od včera mám tmavé slabulinké krvácanie a mierne bolesti v podbrušku. Môže ísť o uhniezdovanie?
Ďakujem za odpoved 😘

veronikaszabova
16. mar 2020

@petka2387 kedy si mala ovulaciu

petka2387
autor
16. mar 2020
strapec
16. mar 2020

@petka2387 ak si dobre pamätám u mňa uhniezdovanie prebehlo v 4-6 týždni cca, takže za mňa skôr nie

veronikaszabova
16. mar 2020

@strapec v 4-6 tyzdni??
Uhniezdovanie prebieha cca 5ty az 10ty den po oplodneni

demonka5
16. mar 2020

U mna to tiez bolo tak slabe spinenie 2dnove v case ocakavanej ms 11dni po ovu

kiki68
16. mar 2020

Moze byt, ja som otehotnela 8 dni pred ovulaciou, asi ju telo vyvolalo skor. A toto som citila po cca 2 tyzdnoch. Ja teliatko som si spravila test a bol neg a potom som si vsimla, ze je to ten az po vynechanom ms. Ten dalsi o dva tyzdne neskor uz mal kolajnice, ze by tadial presiel vlak. V tom 4 tyzdni uz to bolo vidiet na prsach, ze sa nieco deje.

renirv
16. mar 2020

Moze byt, ved uvidis ci pride ms alebo nie, dovtedy aj tak nic nevies na isto

strapec
16. mar 2020

@veronikaszabova jaj ja som mala spinenie v 4-6 týždni, tak asi sa to nevola hniezdenie už vtedy, ale aj tak je táto debata ako veštenie z gule, čas ukáže🙂

natyyyyy
17. mar 2020

@petka2387 toto presne mám aj ja (ešte aj dátum sedí 😀 ) až na to že mne mala prísť pred 9 dňami

petka2387
autor
17. mar 2020

@natyyyyy a robila si si test?

natyyyyy
17. mar 2020

@petka2387 áno 3 každý s odstupom 2 dní a všetky vyšli s veľmi veľmi slabuckou ciarkou skoro neviditeľnou

rocko999
23. mar 2020

Ahojte baby prosím vás poradte mi 10.3 som mala ruzovo červený vytok a do rana len hnedasty 13.3 som mala dostat MS robila som si aj testy ale vyšli negatívne meska mi MS už 10dni môže sa stať že som v tom ale test mi ešte neukaze?

Minulý mesiac mi meskli 4dni a robila som si v tedy test a ukazal mi slabu druhu ciarku ale ptm MS prišla ale mala som ju len 5 dní obvykle mavam 7 dni a silnú ale tato bola slabá

leyla9
6. jún 2020

@rocko999 ahoj ako si dopadla?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre