dobrý den chcem sa spytat posledny menzes som mala od 22.4 do 26.4 a pohlavny styk som mala 27.4, 30.4 a 1.5. uz 3 dni ma dost boli brusko niekedy az krce v podbrusku mam a to som nikdy do teraz nemala ci to moze byt?
skor nie ako ano, bolo by to prilis skoro na akekolvek priznaky alebo bolesti. Skor to bude ovulacia
@denamir tiež si myslím,že je to ovulácia.....ani ja som nikdy nemala žiadne "príznaky - bolesti podbruška, prs"...no od istého času, myslím, že je to aj vekom, cítim aj ovuláciu, taktiež príchod mms
Ahojte baby, neviem ako vy, no ja som po IUI a tak strasne netrpezliva! Na IUI sme boli minuly stvrtok, v pondelok podvecer som citila straaaaašne pichanie v podbrusku, ktore trvalo asi jednu minutu a potom prestalo. Na druhy den mierny tlak v podbrusku iba doobedu a od vtedy nic. Akurat mam brucho citlive na dotyk a nafuknute (ale to asi z jedla :D). M mam dostat o 5dní. Prsia zacali boliet (ako vzdy pred m). myslite, ze to pichanie mohlo byt uhniezdnovanie?
Ahojte.ja som tu nova ale tiez sa podelim o skusenost.pokusame sa o mimi uz tri roky a stale nic.som ux treti mesiac po laparoskopii kde ma precistili a vsetko dopadlo v poriadku.po operacii mi bola nasadena horm.liecba typu clostyl a pregnyl,vzhladom na to ze sa nam nedari uz velmi dlho.prvy pokus nevysiel a tento mesiac bol druhy.som 9 den po ovulacii a uz treti den ma naozaj dost boli podbrusko.je to bolest ktora sa da vydrzat ale je neprijemns.presne ako pred MS.nikdy predtym som to nemala a MS mam dostat az o 8 dni.cyklus mavam pravidelny 32dnovy.preto som sa aj ja chxela spytat ci by to nemohlo byt uhniezdovanie...ak mate niekt.podobnu skusenost ako ja,prosim podelte sa🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@denamir trošku skoro by bolo, nebude to skôr ovulácia?