Môže ísť o uhniezďovanie?

denamir
3. máj 2014

dobrý den chcem sa spytat posledny menzes som mala od 22.4 do 26.4 a pohlavny styk som mala 27.4, 30.4 a 1.5. uz 3 dni ma dost boli brusko niekedy az krce v podbrusku mam a to som nikdy do teraz nemala ci to moze byt?

maria1989
3. máj 2014

@denamir trošku skoro by bolo, nebude to skôr ovulácia?

denamir
autor
3. máj 2014

@maria1989 take bolesti som nikdy namela, ale mohla som otehotniet aj nebol skoro ten nechraneny styk

mirkava
3. máj 2014

@denamir ja som mala bolesti ako ked prichádza MS a trochu aj spinenie, myslela som si ze kazdu chvilu pride a neprišla, prišlo babo 🙂 takze moze to byť uhniedovanie, ono to trochu boli ked sa tam drobcek uklada 🙂

lenocka123
3. máj 2014

skor nie ako ano, bolo by to prilis skoro na akekolvek priznaky alebo bolesti. Skor to bude ovulacia

mimka11111
3. máj 2014

@denamir tiež si myslím,že je to ovulácia.....ani ja som nikdy nemala žiadne "príznaky - bolesti podbruška, prs"...no od istého času, myslím, že je to aj vekom, cítim aj ovuláciu, taktiež príchod mms

katuskamala
4. máj 2014

Ahojte baby, neviem ako vy, no ja som po IUI a tak strasne netrpezliva! Na IUI sme boli minuly stvrtok, v pondelok podvecer som citila straaaaašne pichanie v podbrusku, ktore trvalo asi jednu minutu a potom prestalo. Na druhy den mierny tlak v podbrusku iba doobedu a od vtedy nic. Akurat mam brucho citlive na dotyk a nafuknute (ale to asi z jedla :D). M mam dostat o 5dní. Prsia zacali boliet (ako vzdy pred m). myslite, ze to pichanie mohlo byt uhniezdnovanie?

casina
4. máj 2014

Ahojte.ja som tu nova ale tiez sa podelim o skusenost.pokusame sa o mimi uz tri roky a stale nic.som ux treti mesiac po laparoskopii kde ma precistili a vsetko dopadlo v poriadku.po operacii mi bola nasadena horm.liecba typu clostyl a pregnyl,vzhladom na to ze sa nam nedari uz velmi dlho.prvy pokus nevysiel a tento mesiac bol druhy.som 9 den po ovulacii a uz treti den ma naozaj dost boli podbrusko.je to bolest ktora sa da vydrzat ale je neprijemns.presne ako pred MS.nikdy predtym som to nemala a MS mam dostat az o 8 dni.cyklus mavam pravidelny 32dnovy.preto som sa aj ja chxela spytat ci by to nemohlo byt uhniezdovanie...ak mate niekt.podobnu skusenost ako ja,prosim podelte sa🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre