potrebujem radu.s priatelom sme sa "hrali".On urobil seba a asi po 15min.robil prstami mna s neumyt.rukami.dal ich DNU.mohli sa dnu dostat spermie?od styku je to týždeň aj čosi.2 tehot.testy boli NEGATÍVNE.mám divné pocity v podbrušku,nafúknuté brucho, ráno napínanie, a napnuté prsia(potreba nosiť podprsenku takmer stále), a taktiež únava.Môžem byť tehu?.Tie priznaky ,mozu byt aj z uhniezdovania vajicka? .Pobolievaju ma i prsia,obcas pichnutie v podbrusku.
akoze toto nemyslis vazne? :D :D :D to mas asi 14 rokov iba lebo dospely clovek sa take toto neopyta :D :D :D
mamka ti dovolila ísť na počítač?
Odpoviem ti, na čo sa pýtaš...Áno, mohli sa dnu dostať spermie..je to úplne prirodzené. Je síce málo pravdepodobné, že otehotnieš, ale možné to je. Tehotenský test si si robila ešte skoro, ešte o pár dní zopakuj. Príznaky, čo popisuješ, síce vyzerajú ako tehotenské, ale ešte je na ne priskoro. Zrejme si to len "namýšľaš" alebo je to príznak čoskoro očakávanej menštruácie 🙂 Veľa šťastia... 🙂
@emillien uzi to zacina liest na nervy otvorim kona a furt si tam ty toto je stvrty prispevok za tri dni co si rozum potratila fakt by ma zaujimalo co ta vedie k tomu nizky vek alebo nizke IQ vypni pocitac a chod sa hrat s babikami
Niektore ste tu fakt dost trapne! podla mna je normalne,ze sa niekto opyta nieco skor jak bude neskoro na nieco,co nevie.nemoze byt kazdy taky ,,mudry" jak podaktore zvas. ...stat sa moze cokolvek,este by som pockala taky tyzden,dva a potom test zopakovala 🙂
Hrali ste sa na doktora? 😅 ... myslim, ze by mali zatrhnut prazdniny a niektorym nariadit aj sobotnajsiu vyuku, lebo evidentne nevedia co s casom a aj vedomosti chybaju ... takto by sa to snad vyriesilo 😉 ... no, a odkaz pre rodicov, skontrolujte deti, ci sa nahodou nehraju a ci nahodou nechodia na MK a nezakladaju fajnove temicky 😅
Baby nemusíte na ňu takto skákať 😒 je to tu pre všetkých a ak sa nechcete rozčulovať tak nereagujte na takéto otázky 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zase nejaké puberťáčky nevedia, čo s voľným časom ???????