Ahojte. Moja otazka je urcena vsetkym zenam na stranke ktore si meraju BT a maju skusenost s implantacnym poklesom v tehotenstve. Ja som 9 DPO a klesla mi teplota z 37,1 na 36,7 !???
Moze ist o implant.pokles a mozne tehotenstvo? Dakujem
To je fakt 😀
Takze ja budem cakat... Ak budem mat zajtra opat zvysenu nad 37 som tehotna????
Zas ti odpoviem len že môže byť ale nemusí.Ja mávam okolo 37.1 a aj tak príde mrcha,takže toto si asi nechcela počuť.No nech ti to vyjde. 😀
Tak teda dik 😀
Vieš nesmieš dať len na teploty.Vychádzaj tak 70% pocity a 30% teplota.Ja som mávala krásne grafy a nič z toho.Tak som prestala merať,lebo OVU mám pravidelnú a cítim ju,takže merať ani nemusím.A možno je lepšie merať len do OVU aby si vedela,kedy je a hotovo,lebo ostatné teploty môžu zavádzať. 😀
A este som zabudla ze som len 20 DC takze aj preto ma to dost zmiatlo.... Keby to bol pokles pred mrchou tak to by bolo neskor. Cykly mavam tak 28-32 dni
A ty si mala OVU na 11DC?A ja nemám pokles ani pred mrchou.A tiež mávam presne 28DC.
Ano mavam ovu tak na 11-12 DC
A kedy mas ovu ked sa ti nemeni teplota?
Tak 13-14 DC.
snazite sa uz dlho?
My asi 5 mesiacov
My 6 mesiacov,aj keď tie prvé dva boli také o ničom snaženia.Ale podla lekára je všetko OK.Dokonca po 3mes.bol aj muž na SPG,lebo u nich v rodine trpia na štítnu žlazu ale aj to bolo OK.
Tak vam drzim palce 🙂
Ja som dnes robila test s nadejou ale neg. uvidim co ta teplota a ak do 28 DC nedorazi mrcha testnem. Dam vediet
Pekny horuci den 😎
OK.Daj potom vedieť. 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj.No môže sa jednať o IP pokles ale nemusí.Niektoré nemajú vôbec pokles a sú potom tehu a niekto ich má každý mesiac a mrcha príde. 😀