Môže ísť o tehotenstvo?

dada767
26. jan 2024

Mám nepravidelný cyklus
Včera som mala bolesť ako keď mi má prísť ms bolesť podbruška aj krížov myslela som si že už dostanem no nestalo cca po 20min bolesť úplne vymizla prsia má ale nebolia dneska mám vodnaty výtok bez zápachu a malú bolesť v podbrušku nechcem si nič namyslat ani si robiť ďalší tehu test aby som nebola opäť sklamaná 🥺 ale pevne dúfam že by to už konečne mohlo vyjsť 🙏

doris11
26. jan 2024

No, môže to byt tehu, ale aj prichádzajúci menzes .. nic iné ako test ti odpoved nedá 🙂 držím palce

domka222
26. jan 2024

Aj mňa tak minule bolelo a na 100% viem,že tehotná nie som

iviciatko
26. jan 2024

@dada767 ahoj,mne meska 2.den a presne mam to co ty opisujes,ale s tehu testom este pockam.

dada767
autor
26. jan 2024

@iviciatko aj ja asi ešte počkám nechcem sa zasa sklamať 🙆🥺 ale pevne dúfam že by sa mohlo zadarit 🙏 ... Aj prsia mám také citlivé na dotyk no uvidím 🙏

doris11
27. jan 2024

@dada767 kedy máš dostať ms ?

dada767
autor
27. jan 2024

@doris11 ja práveže neviem mne si chodí kedy chce mám nepravidelnú menštruaciu

dada767
autor
4. feb 2024

@iviciatko tak dievčatá 😊 som šťastná tak že to neviem ani opísať 🙏❤️🥰 dnes robený test ráno vyšiel pozitívne síce je len slabá čiarka ale jeeeeee 🙏❤️🍀

iviciatko
4. feb 2024

@dada767 velmi ti gratulujem 😍

dada767
autor
4. feb 2024

@iviciatko ďakujem veľmi pekne🙏 teraz len dúfam že všetko dobre dopadne a že to zvládnem až do konca 🙏🙏 a prajem všetkým snazilkam nech si aj oni nájdu čoskoro // čiarky na teste 🙏🙏❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre