Ahojte baby. Prosím vás,viete mi niektorá poradiť? 10.01. som mala ovulaciu aj nechránený styk,po ovulacii bazalna teplota 37,6 čo je normálne. Ms mám dostať zajtra pozajtra,len že ja som začala špiniť 20ho v sobotu aj prsia boleli, pod bruchom tiež,a bazalku od soboty ako som začala špiniť,je stále vysoká. V sobotu bola 36,92 v nedeľu 36,87 v pondelok 36,67 a dnes bola zas vyššia 36,81 v sobotu som splnila bledo ružové,v nedeľu červeno hnedé silnejšie,a včera čiže pondelok bledo hnedé,a dnes do obeda úplne že bledé z troškou hnedej a výtok v tom. Prsia ma už tak nebolia,ale svrbia aj jemné pobolievaju bradavky a čo je divné aj v pod brušku jemne. Čo myslíte kedy by som si mala urobiť test? Vďaka za rady
@kristinkaris Ďakujem. Som nejak 13 dpo tak nejak. Ja len že aby som nebola sklamaná,či to nie je skoro. Dnes to spinenie som mala iba ráno,a odvtedy už ani stopa. Len ma sem tam zabolí pod bruchom a pichne. Tak neviem čo spraviť
@miasanem aj tak si dlho vydržala ☺️ test už ti ukáže
@kristinkaris Zajtra si kúpim test a testnem. Uvidím čo ako. Tak snáď to bude tehotenstvo. Túžime po dieťatku,a 4 mesiace máme nechránený styk tak snáď to už víde. Vďaka za radu
@bimbina no ja ani sama neviem. Tieto testy včera robené až po limite. A v sobotu som si robila pepino test,a tam hneď slabo ružová čiarka. Tak ja neviem. Od vtedy ako som spinila,toho 20ho tak nejakých 5 dní ubehlo a bolesti pod bruchom. Včera po poobedňajšej káve,mi prišlo zle na zvracanie,točí sa mi hlava,boli ma chrbát aj sem tam pod bruchom,bazalna teplota mi kolíše medzi 36,47 - 36,77. Ale ani raz neklesla už sa drží od ovulácie na tej istej hranici. Tak že nerozumiem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miasanem kľudne už môžeš skusit test 🙂