mám 15 rokov a s priateľom sme nemali pohlavný styk, ale navzájom sa “robíme”. Vôbec by nás nenapadlo niečo také ako sa teraz bojíme, ale keď som dorobila neho a mala som jeho spermie na rukách, on následne spravil mňa a ja som sa potom akoby “vytrela” a mala som ruky od neho.. Môžem byť z toho tehotná? Spravili sme to viackrát. Meškajú mi a neskutočne sa bojím….
@dzulli1980 bohu žial nie každý rodič prípravy svoje dieťa na sexualny život, dnes je doba akà je.Na miesto sprostých narážok si mohla niečo užitočné napisať aby si jej vyvetlila veci a poradila do budúcna. Ja som už jej vysvetlila v sukromnej spràve
@ildiko36 Si zabila 👍😀 ... však to je troll jak vyšitý ... ale super, že si jej pomasírovala sexuálnu fantáziu, iste to ocení ... 😀
@dzulli1980 nix sexualne som nenapisala i ked je to troll..
@domkakvet Vek na to má, v 15/16 sa sexovalo aj pred 50 rokmi.
Lenže taká 15stka sa nebude pýtať takéto kraviny na internete pretože taká 15stka vie ako môže otehotnieť.
ze co si? vytrela s jeho semenom, ci ako?nie,nemozes byt tehotná.spermie prezivajuna vzduchu krátko. toto celé mi pride absurdne. douč sa biologiu, alebo popros rodicov aby ta trocha poučili.
@medda_beda ja som myslela, ze vek nema na sexovanie a pred 50 rokmi ak sa v takom veku sexovalo, tak si myslim, ze menej ako teraz, aj ked potvrdene to nemam.
@domkakvet No veď aj ja som myslela na sexovanie.Vek na to má.
V čom je iný sex v 15 alebo v 18 v ničom, stále ich živia rodičia.
Len je vždy lepšie začať neskôr.
Práveže dnes ako v roku 2024 je mládež viac zdržanlivejšia čo sa týka veku než deti 90 rokov.Väčšinu pubertiakov čo poznám v dnešnej dobe mali prvú skúsenosť okolo 17+.
Pomaly každý koho poznám aj ľudí po 50tke mali prvú skúsenosť okolo 15/16 aj 14.
Kedže okolo 19tky bolo bežné už rodiť.
Bolo to tak vždy pretože z biologickej stránky je na sex človek pripravený v tomto veku.
Ale len na sex nie na dôsledky.
Kedysi boli 18 roční už dospelí, zodpovední ľudia takže v 16 pôsobili už inak, nie ako detičky.
@domkakvet Ak je žena na starších a nie na rovesníkov tak väčšinou sa aj jej sexuálny život začne pred 18stkou pretože je vyspelejšia.
Lenže toto nebude prípad autorky pretože tá je rozumovo pod 15.Tá by otehotnela aj z pohľadu.
@medda_beda nestaci iba vek a vyspelost, ale v prvom rade rozum.
@domkakvet Je určite lepšie počkať aj keď to nič nezaručuje.
Zabrániť sa však tomu nedá keď to tak obaja chcú.Jedine žeby nechodili nikam.Inak sa na to pozerá dospelý človek a inak pubertiak.
Ahojte kočky, môžem byť tehotná..... už 7 deň mi meška menzes ale testy sú negatívne:( mam ešte počkať a spraviť si test o pár dní..... určite budem volať svojej gynekologičke .... tosku sa bojím lebo takto pred rokom sa nám podarilo po 2 rokoch snaženia sa ale žiaľ v marci 2023 sme on prišli v 10 týždni zamlcany potrat ..... mam také zvláštne pocíti v brusku aj trosku sem tam ale to je minimum ma pobolieva lava strana niečo ako pred menzesom ..... netuším ale strašne sa toho bojím
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To kvôli čomu to dávaš aj na stenu, aj do diskusií? ... samozrejme, narodí sa Ti malé sloníča ... choď sa radšej biológiu doučiť.