Môže ísť o tehotenstvo?

viki_00
20. aug 2022

Ahojte žienky chcela by som sa spýtať. Posledná MS mi končila 26.7.2022. Ako skončila MS sme sa počas mesiaca s priateľom snažili o bábo aj počas plodných ( beriem aj na podporu Femibion1). Pred pár dnami mi začalo pobolievať podbruško,cítim v ňom aj take pichanie ako keby mi začala každú chvíľku MS, citlivé až občas bolestivé bradavavky aj prsia cítim že sú take naliate a tvrdé. Posledné 2 dni mi veľmi nechuti jest a 1x som večer vracala a teraz ma občas ráno alebo počas dňa napne na vracanie. MS som mala dostať včera (t.j 19.8.2022) čiže mešká 1 deň. Dnes ale keď som išla na wc trocha hlbšie či náhodou niečo mala som slaboružový výtok ale nie na nohavičkach iba keď idem hlbšie. A bolesť brucha je aj dnes. S priateľom sa snažíme o babo a som v tom nová, tak by som bola rada za rady či by mohlo ísť o tehotenstvo, alebo čo robiť. Ďakujem 🙂

belllinka
20. aug 2022

Tu nie su vestice, ale existuje tehotensky test, skus ten…

andrejkap123
20. aug 2022

@viki_00 test?!!!

liloastitch
20. aug 2022

@viki_00 o tehotenstvo ísť môže, najlepšie bude urobiť test.

kitycat
20. aug 2022

Vies, ze v obchode predavaju tehotenske testy?

Alebo si mozes hodit aj korunou a bud sa koruna myli alebo ma pravdu. Ale skrabat sa vo vnutri a kladat zacinajuce kramy?

Mne kes meskala, kupila som test a vysledok som mala hned. Potom este o 2 dni som robila dalsi, ktory mi to potvrdil 😉

andrejkap123
20. aug 2022

Vsak my ti do maternice nevidime preboha. Moze a aj nemusi to byt tehotenstvo.

domka222
20. aug 2022

Testy u vás nepredávajú?

viki_00
autor
20. aug 2022

@andrejkap123
@kitycat To som zabudla napísať, test robený 1 deň Pred MS NEGAT a dnes ráno som si robila a bola tam príliš slabá čiarka že som sa musela veľmi z blízka pozerať a svietiť na to.

kitycat
20. aug 2022

@viki_00 na teszy sa nesvieti, nestuduje sa. Bud vidis alebo nir. Ak tam je "nieco" skus zase zajtra rano.

Pozitivny je ked sa nemusis pytat.

viki_00
autor
20. aug 2022

@kitycat skusom skôr o 2 dni, čítala som že neni dobre robiť testy každý deň.

babovka2321
20. aug 2022

@viki_00 vies, s tehotenskymi priznakmi je to ako s nosom. Ked si povies, ze ten nos vlastne vidis, odrazu ho vidis, pritom tam je vzdy a nevnimas ho. Takto sa pri snazeni o dieta pozorujes, ze zrazu mas vsetky priznaky. Zazila to vacsina z nas, ktora sa snazila otehotniet.

viki_00
autor
20. aug 2022

@babovka2321 nikdy predtým som nevracala keď mi meškala MS alebo nemala slaboruzovy výtok či neboleli ma kríže. Ja som poriadne necítila ani to že mám ovulaciu keďže ma nezvykli boliet v podbrušku až keď prišla MS tak tie klasické 1-2 dňové bolesti. Preto je toto nové pre mna keďže sa len mesiac - dva snažíme o bábo. 🙂

babovka2321
20. aug 2022

@viki_00 vies, ono tie priznaky byvaju z tehotenskeho hormonu. Ak by si ozaj mala tehotenske priznaky, mala by si aj pozitivny test. Samozrejme su mozno nejake vynimky, ale su naozaj vynimocne a nespoliehala by som sa na to. Kazdopadne prajem, nech sa zadari.

viki_00
autor
20. aug 2022

@babovka2321 ďakujem, uvidím urobím test v pondelok ráno a uvidi sa 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre