Môže ísť o tehotenstvo?

17. aug 2022

Baby, tento mesiac mi hneď po krámoch prišla ovulácia, podľa hlienu viem. Cca v ten deň, resp. v tej dobe sme mali s priateľom aj sex. Nepoužívame ochranu, iba prerušovanú súlož. Asi dva/tri dni na to ma začalo pobolievať, resp. ako keby rezať v podbrušku a jemne špiním. Ešte predtým ma strašne bolelo vľavo (asi vaječník), ale to som pripisovala začínajúcej ovulácii. Nikdy sa mi to ešte nestalo, myslíte že by mohlo ísť aj o tehotenstvo? Na test mi to príde ešte veľmi skoro, ale nikdy sa mi ešte toto nestalo. Ďakujem.

veronikaszabova
17. aug 2022

Dva tri dni po ovulacii na milion percent nejde o priznaky ovulacie.

vava2710
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vava2710
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vava2710
19. aug 2022

Ahojte meška mi menzes cca 14 dní po piatich dňoch som si spravila test a negatívny a včera som si robila znovu no po piatich minutach som tam nenasla nič a išla som preč po hodine som sa vratila a objavilo sa tam toto. Myslite si že to niečo znamena? Robila som si ho večer sem tam mam bolesti ako keby mam dostať menštruáciu. Ale ešte než mi mala prísť tak som brala týždňové antibiotiká. Že či to aj tym nemože byť. Je možné že keby žieňa nie je tehotná ukázalo by sa tam niečo? Myslim že nie. No neviem . Vopred ďakujem za odpoveď.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre