Môže ísť o tehotenstvo?

karolonakarol
24. jan 2022

Ahojte, v dni kde je ❤️ sme sa snažili. Ms mi meška 6dni, dnes mi mala končiť. Ovu si nesledujem, snažíme sa keď je chlap doma lebo chodí pracovne mimo SK. 25 a 27 deň cyklu som mala špinenie, taký ružový výtok. Myslela som že sa rozbehne ms a do dnes nič. Testy som robila už 3 a negatívne. Možno je na test ešte skoro ja neviem. Pri prvom mi vyšiel po 2dnoch meškania duch ale viem že každé tehu je iné. Mám len take napäté prsia, trochu má bolia niekdy mi vadi aj tričko a mám na nich žilky. Máte nejaké podobe skusenosti že testy neg a boli ste tehu ? Kedy vám vyšiel test. Ešte počkám keďže nemám žiadne problémy a keby nič zbehnem k dr. Ms mi nikdy nemeškava (+-1den) prvý krát mi meškala keď som bola tehu a odvtedy až teraz. Ďakujem.

klaudiadia99
24. jan 2022

@karolonakarol ahoj, možno ti ešte prídu, alebo si mala posunutu ovuláciu. To nik nevie ale musíš ešte vydržať.
My keď sme sa snažili o bábätko tak deň pred MS som si spravila test a vyšiel mi pozitívny

ivetta1234
24. jan 2022

Ahoj, testy si si robila z ranneho mocu? Mne vysli hned obidva testy pozitivne po 1 dni meskania. A prsa ma teda riadne boleli a bolia do teraz :D ale to moze byt aj predzvest MS. Lekarka bude asi nejlepsia, sice plod urcite este nebude vidiet ale aspon Ti moze povedat ze vsetko ostatne je OK.

karolonakarol
autor
24. jan 2022

@ivetta1234 no 1 som robila poobede. A ďalšie 2 asi ráno, doobeda teda posledný som robila v nedeľu a ale bolo to o 12tej ale to som sa zobudila akurát ale mali sme oslavu a to som išla spať o 3-4ráno. Aj mne pri prvom po 2 dňoch meškania duch ale taký že som ho videla iba ja. Čítala som že test niekomu ukázal až neskôr alebo neukázal lebo hcg v moči bolo malo a test to nezachytil. Chcem počkať ešte týždeň, nemám žiadne problémy tak uvidíme. Možno ms príde a ak nie tak tak skúsim ešte test tento týždeň (možno len ovu bola posunutá) a ak bude neg tak sa hneď další týždeň objednam. Ďakujem za odpoved 🙂

karolonakarol
autor
24. jan 2022

@klaudiadia99
@ivetta1234
Ešte som sa chcela spýtať, ak som aj mala posunutú ovu 25 a 27 dc som špinila, čo by mohlo ísť o uhniezdenie. Od 25 Je to 9dni A od 27dc je to 7dni. kedy by mohol vyjsť test ?

klaudiadia99
24. jan 2022

@karolonakarol nepozerala by som sa na to takto mohla si mať ovulaciu "kedykoľvek" . Ak chcete mať bábätko tak to nehroť až takto. Nechaj tomu voľný priebeh lebo to bude čoraz ťažšie ak by sa to nepodarilo náhodou. Držím palce a daj vedieť ako to dopadlo. Ak ti nepríde MS do 3 dní sprav si ráno tehu test 😉

karolonakarol
autor
24. jan 2022

@klaudiadia99 nehrotim to práveže, len zaujímam sa o to, je to niečo nové čo sa deje v mojom tele lebo ms mi meškala len pri tehotenstve. A chcem počuť ostatných nazor, proste človek keď ho niečo zaujíma tak po tom pátra. Je mi to jasne že keď sa nepodarí tento tak možno další áno. Len chcem mat čo najviac informácii, viem že každé telo je iné ale proste zaujíma má to. Ovulaciu si nesledujem ako píšem hore takže mohla prebehnúť kedy koľvek. Chcem vedieť niečo nové lebo pri prvom tehu meškala 2 dni a bola tam čiarka aj keď len “slabý duch” ale vedela som že som v tom.

ivetta1234
25. jan 2022

@karolonakarol no s tym Ti asi nebudem moct pomoct, moze to byt ale aj nemusi, tazko povedat, ja som prvykrat tehotna takze niak mega vela skusenosti nemam a u mna bolo vsetko velmi priamociare a zrejme a nemala som ziadne vonkajsie prejavy (ako to spinenie napr.) az na tie prsa co som zvykla mat aj pocas MS, lekar/ka je urcite najlepsia volba, a teda este taky poriadny tehotensky test robeny z ranneho mocu nie po oslave 😀

karolonakarol
autor
25. jan 2022

@ivetta1234 no len napríklad moje rána sú až teraz 😅 ale však akože určite zdehnem na gyndu ale chcela by som ešte počkať. Ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre