Ahojte baby chcem sa spytat mala som pohlavný styk s partnerom a podľa mojej aplikácie som mala ovuláciu vysokú šancu na otehotnenie aj ked viem ze je to len aplikácia a nemusí byt na 100% pravdivá priateľ sa spravil do mna robila som si testy boli negatívne týždeň pred menštruáciu stale pociťujem bolesť v podbrušku, v krížoch a teraz 4dni pred menštruáciu ma začala bolieť už druhý deň hlava plus citim akoby som mala dostať menštruáciu uz ale nic výtok mam taky ružovo-hnedý nikdy som toto nemávala. Tým ze by som mala mat menštruáciu jest mi nechuti inokedy som jedla vsetko sladké co mi prislo pod ruku 🙈😀😀 teraz bohužiaľ nemam chuť na sladké vobec môže byt vsetko jedlo predomnou nechuti mi. Môže ist o tehotenstvo alebo skor alebo skor ze sa blíži menstruacia len ? Dakujem vopred za odpovede. (P.S. Doktorke sa chystám hned ako jej skončí dovolenka)
Je uplne zbytocne robit si test tyzden pred menstruaciou, to ti nemusi ukazat nic.
Priznaky mozu naznacovat menstruaciu, alebo tehotenstvo, to je 50:50.
A rovnako ked mas nechraneny styk, tak mozes ratat s tym, ze mozes byt tehotna. Je to 50:50.
K lekarke nepotrebujes ist, naco by si tam isla? Pockaj ci ti menstruacia bude meskat, ak ano, tak urob test.
K doktorke sa chystám kvôli cyste lebo mávam s tým problémy... co sa týka tohoto vobec to neriesim ani nic podobne len som chcela poradiť
Tak to sme nemali odkial vediet, kedze to vyzeralo, ze kvoli tomu, ze si mala nechraneny styk a mozno si tehotna, chces ist k lekarke ;)
@ewulik22 a to kolko dni od ovulacie si si robila test?
Nie vopred sa ospravedlňujem ze som to hned nenapísala len aj ked mávam cystu nikdy som taketo problémy nemavala
@veronikaszabova 10 dni po
@ewulik22 aku mas dlhu lutealnu fazu, ked od Ovu si testovala 10 dni, v texte pises, ze tyzden pred menzesom.
@veronikaszabova pisala som ze Tyzden pred menštruáciu som zacala mat taketo bolesti nie ze tyzden pred som sa testovala 🙂
@ewulik22 keby si pisala bodky a ciarky do textu, tak by som sa nemusela pytat - nakolko to je jeden velky zlepenec
Ako písal niekto vyššie, 50:50
@ewulik22 "robila som si testy boli negatívne týždeň pred menštruáciu stale pociťujem bolesť v podbrušku, v krížoch a teraz 4dni pred menštruáciu" - ak si to teda pisala po poradi, tak najprv si robila testy, ktore boli negativne a potom tyzden pred menstruaciou si mala bolesti... alebo ako to teda bolo? kedy si robila tie testy, ked teraz je 4 dni pred menstruaciou?
@fokuska dobrí deň prosím vás snažíme sa o babo dlhú dobu mala som problém aj s menzesom... Pred 4 dňami mi skončili.. Pred 2 dňami sme mali s priateľom pohlavni stik a mam bolesti pod bruško trošičku cítim aj citlivé prsia ale zatiaľ sa nechem hneď tešiť viete mi prosím vás poradiť Ďakujem.
@lenkapihikova styk, nie stik.
A nie, tehotna nie si
@veronikaszabova ďakujem
@lenkapihikova A co ti mam poradit? 2 dni po styku neexistuje aby si mala priznaky.
@fokuska pohode ja som sa iba opitala a prosím vás viete mi niečo poradiť čo do pomáha k tehotenstvu
@lenkapihikova A mas nejaky problem? Ak nie, tak vseobecne zdravy zivotny styl, pohyb a hlavne nechraneny sex ;)
@lenkapihikova k otehotneniu potrebujes hlavne ovulaciu. Odsleduj si, kedy ju mas
@veronikaszabova práve tento týždeň ju mam síce je to len aplikácia v telefóne.. Pijem aj čaje ide o alchemilku... Mäta myší chvost praslicka zatiaľ iba to ale pravdepodobne musím navštíviť gynekológa s partnerom Ďakujem
@lenkapihikova kolko sa snazite?
@lenkapihikova Ovulaciu nemozes mat tyzden. Aplikacia ti mohla vyznacit predpokladane plodne dni. Ale aby si vedela ci ti to sedi, tak meraj bazalnu teplotu, rob ovulacne testy alebo nech ti lekarka urobi folikulometriu.
@veronikaszabova 3 rok sa snažíme nechcela som to voľáko riešiť nechala som to len na nohodu ci sa to podarí alebo nie ešte sme neboli u lekára práve sa chystáme ísť ale včera som mala také bolesti pod bruškom a hnedý vitok a kŕv tak neviem ani co to značí ci ide o zápal.. Ďakujem
@fokuska pardon áno mate praudu mam tam vyznačené plodné dní.. Prosím vás viete mi aj napísať ako sa to meria a aka ma bit ta teplota ďakujem vekmi pekne za vaše rady
@lenkapihikova Po 3 rokoch snazenia uz urcite chod k lekarovi. A o bazalnej teplote si pogoogli - je o tom plno info ako merat ;)
@fokuska Ďakujem veľmi pekne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ešte ti ani nemešká ms a už sa chystáš k doktorke? 🙈