Môže ešte byť pozitívny test?

blankabianca
1. jan 2019

Ahojte, začalo sa to už vyše pred týždňom tak že ma začali bolieť prsia, citlive tmave bradavky prsia mam väčšie aso o 2 čísla.. Bolesti v podbrušku, časté močenie atď.. Ja som si bola ista.. Tehotna som.. No urobila som 2 testy všetky negativne prvý som spravila skoro pred očakávanou menštruáciou.. No ale ten posledny vtedy keď mi meškal 2 dni. Stale negat. Ale cítim tie iste problémy nadalej.. Dneska je 3 den meškania

janickacrazy
1. jan 2019

@blankabianca skús spraviť ešte zajtra z ranného moču, uvidíš, kludne ešte može vyjsť pozitívny, mne pri druhom až na 10 den meškania vyšiel pozitívny

blankabianca
autor
1. jan 2019

@janickacrazy ano aj ja dufam.. lebo tiež pri prvom ma tak isto boleli prsia.. No neviem už sa nepamätám že kedy som robila prvý test vtedy. Už len čakať a uvidíme ďakujem ti 😊

lyli5
1. jan 2019

Ja som mala taketo priznaky, a stale nic na teste a ked mi uz 14 dni meskala tak som sla na sono a mala som cystu. Kazdopadne drzim palceky aby to boli tie dve ciarocky.

miirabell
1. jan 2019

@blankabianca ak si chces byt ista, zavolaj svojmu gynekologovi, spravi ti odber krvi a podla hodnoty HCG ti tehotenstvo potvrdi alebo vyvrati. Niekomu tehotenske testy neukazu ani po mesiaci meskania ms ale krv je na istotu 🙂

blankabianca
autor
2. jan 2019

@miirabell ano to bude aj tak idem tento mesiac na prehliadku ale divne je že pri prvom tehotenstve už sa nepamätám kedy ale ukazal tie 2 čiarky.. No pravda je že to bolo plánované 😅 mam 2 ročného syna tak by to bolo take prekvapenie.. Ale dakujem všetkým za odpovede 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre