moze cysta ovplyvnit priznaky a tehu testy???
@kikuskaschw mne dr. povedala ze nie iba pozitivny rakovinovy nalez alebo tehotenstvo -hcg
@missy1989 mam ich 4 pre istotu :D ....a je vidno ze su o nieo jasnejsie nie vela ale je tak zatial cakam nic nebolo vidno aj hcg bolo nizke tak neviem k dr idem az v decembri ...kupim este jeden test a spravim tak na konci novembra a uvidim ci je jasnejsia alebo nie
@magica78 teraz som stoho hotova ...
@kikuskaschw a neupozornila ta dr ze mozes mat mimomaternicove ? a to ides az v decembri ku gyndosovi ?
@magica78 nie len to ze este nic neni vidno a ze to nemusi bit tehotenstvo no robila sm 4 testy a setky boli pozitivne ,boli na nich duchovia ale na inom vzdy o trosicku viacej vidno bolo...a dr povedal ze musim cakat pretoze mam aj cystu na vajecniku ...ze az v decembri mam prist tak musim cakat ..
@kikuskaschw no podla mna je ta dr na hlavu ☹ mala ta zavolata o pra dni ci ide hcg hore . lebo pomale stupania hcg a to ze nie je nic vidno moze byt znakom MMT ☹ prezila som tento rok 2x tak viem aky to ma priebeh .
@magica78 to dufam nie ...neviem co robit mam cakat skoro mesiac pre boha do vtedy sa zblaznim ....popravde nechcely sme tak skoro druhe no ak by bolo tak nech je vsetko v poriadku teraz sa naozaj bojim .. :(
@kikuskaschw a kolko si mala hcg a kedy si mala posledny menzes ? ja by som urobila jednu vec zacala si hladat noveho gyndosa a pockala by som do piatku rano urobila test a isla jednozancne hned rano k dr.
nechcem ta strasit ale ked ti napr praskne vajcovod ta zaleje a si hore trampkami ak ta hned neoperuju. keby si mala bolesti tak jendoznacne utekaj na pohotovost
@magica78 ms minuly mesiac nebolo len som spinila a to bolo 19.10 a trvalo to 2 a pol dna, tento mesiac som zacala krvacat 8.11 mala som dostat 16.11...prve 2 dni ma bolelo podbrusko ale uz potom nie ... k voli bolestiam som bola u dr a robili mi aj hcg a bolo 0.100 (IU/l) .
@kikuskaschw tak mozno ti iba blbnu hormony 🙂 skus si urobit test v piatok a uvidis
@kikuskaschw Och co by som ja dala za pozitivny test ;))))
Gratulujem ;)
Cysta nemôže ovplyvniť tehotensky test....cysta len ovplyvní, že ti mešká menzes.
@kikuskaschw napis ako ti dopadol testik ;))))
@missy1989 stale je tam duch vobec nezosilnel tak ja potom uz fakt neviem ako ..drahy mi povedal ze prsia uz mam ako baloni 😀 aj ma bolia..brucho svrby..podbrusko bolia cela som nijaka akokeby mi mala prist ms 😒 v daka ze ma dr vezme uz vo stvrtok bo chcel az v decembri ...podla kalkulacky by som mala ak teda som .bit v 4-5 tt tak dufam ze ak tak tam bude daco vidno...potom dam vediet ako to cele dopadlo 😖
@missy1989 včera a dnes je tam rozdiel? ???
@kikuskaschw je tam rozdiel, na tom dnesnom uz celkom dobre vidno ciarocku 🙂
zajtra k dokimu normalne mam strach ani neviem preco .... som naozaj zvedava ako to dopadne .. 😒
@kikuskaschw jupiii ja myslím ze si v tom ;***
Napis co povedal doktor ;)
@missy1989 no myslela som si ze sem napisem ze cakame druhe babo no nieje to tak.... :( doki povedal ze nic nevidi a ze mi ani krv brat nebude mam cakat do 6.12 ci mi pride ms a az potom sa to bude riesit ..... ☹
inak cysta sa mi zazrakom zmensila na 17 mm..... to bola asi jedna pozitivna vec ktoru povedal..
@kikuskaschw ja tomu neverim věd pozitívne testy musia niečo znamenat ;/
Ale ty myslíš ze niesi ? Inak ako to bolo s ms tvojou nedošla vobec ?
@missy1989 to si myslim aj ja no povedal ze sa testy niekedy mzlia 😖 v oktobry len spinenie 2 a pol dna a tento mesiac som mala dostat 16 dostala som 8 a to bolo 3 dni ...praveze zvecsili sa mi prsia ,bolia ma a to uz dost dlho a stale ma boli podbrusko to iste som mala aj pri prvej a taky pocit ako keby som bola no teraz si niesom ista ...mam cakat aj najprv chcela vziat krv na hcg no potom si to rozmyslel a povedal ze este pockame.... 😒
@kikuskaschw fakt sranda ja som si istá,ze si a ok nech sa pomyli jeden Test ale nie viac ;/
Si s tým gynekologom spokojna ?
Ja som malá uz vela krát teh příznaky prsia na roztrhanie a jednodnovu mrchu ale nikdy som nemala ani len ducha ;/
@missy1989 popravde aj si si myslim ze hej ale tak co mam robit ked nebolo nic vidno a doky tiez ze aj keby tak urcite viac ako par dni niesom. ...musim len čakať no stále ma podbrusko boli a to niekedy ze poriadne bojím sa ak som aby sa nieco nestalo ked mávam aj silnejšie bolesti ... :( hej spokojná som no uz som si neni ista pri nom aj pri malej som musela čakať. ..tak ale som po cisaraku tak si myslím ze bi mal zistit dakota ci som aby sa niečo nestalo ked mam také bolesti
@kikuskaschw Joj chuda ;(
Ja som malá také bolesti a doktor mi povedal ze mam pit urologicky čaj smiala som sa ale pomohol ;)
Nelam si s tým uz hlavu co Ma byt bude a ty mas uz aj tak obrovské stastie ze mas taku krasnu princeznu ;)
@missy1989 aj som chcela ze si dam u nejakeho ineho dr vziat krv abo co ale ani neviem kto by mi to spravil viem ze obvodni nie pitala som sa ho...hej ja som stastna uz len preto pretoze bola vysnena a podarilo sa nam ju spravit na prvy krat :D ...som stastna ze ju mam :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kikuskaschw počula som uz viac krát,ze moze ale to ti gynekológ najlepšie povie ;)
Mas pozitívny test ??
Ak je jasné pozitívny myslim,že si ;)