ahojte, som liečená clostilom prvý mesiac a menzes mi mešká už 2. drň, tehot. test negatívny, baz. teploty stále vysoké. máte s tým niektorá skúsenosť? mohol mi ten clostil tak predĺžiť cyklus? al. môžem napriek negat. testu dúfať, že sa nám podarilo? ďakujem.
ano mne to meskalo tyzden a nebola som tehu....
asi neskorá odpoved ,ale ja som po klostilbegite mala 42dnové cykly.
Ahojte mne bol predpisany tento liek prvy krat v zivote. Som cerstvo po prefuku vajcovodov (mala som ich priechodne). Lekar povedal, ze na treti den cyklu mam brat 2X denne po pol tabletke. Kedze mam PCO, pravdepodobne mendzes nedostanem vcas a budem musiet ist na vyvolavacku. Ake mate skusenosti s tymto liekom a naslednym otehotnenim? Nam ak toto nepomoze tak uz asi len IVF ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja osobne nemam skusenost ale kamararka...vzdy na treti den po douzivani dostala ms...potom sa to poposuvalo cca 4-6 den a talto asi 5 mesiacov...teraz je tehu...skus test este na konci tyzdna ale asi do konca dojde...ale drzim palce aby sa podarilo