Ahojte, možno blbá otázka ale nikdy som niečo takéto neriešila no teraz ma to zaujíma. Môže chlap spustiť a znova zadržať ejakuláciu? Vlastne vysvetlím aby ste chápali. Mali sme s priateľom nechránený pohlavný styk, viac krát musel zastaviť aby sa nespravil a nakoniec ho vytiahol a spravil sa mimo mňa. No po vytiahnutí sa musel ešte dorobiť sám nebolo to také , že hneď by už odišiel. Takže nič také, že nevytiahol v čas . No keď sa dozvedel, že akurát mám plodné dni vyjadril sa , že "fuuuha no uvidíme" a teraz je mi zle (zdravotné dôvody) no trvá na teste či to nie je tehotenstvo. Pritom si vždy je istý. Keď mi mešká a ja sa bojím on vždy tvrdí , že nič a naozaj nič. No teraz práve naopak . Viem , že to nehovorí kvôli kvapôčkam lásky lebo vždy máme nechránený styk. Nechávame to na náhodu. Mohol niečo pustiť a potom to ako keby zadržať a znova pustiť až mimo?
@aniko2 ako pisala nerya. ale ked mas obavy, preco sa na rovinu nespytas priatela, ze preco zrazu trva na teste?
No kvapka lasky moze kvapnut aj pocas toho. A aj z toho ma kopec ludi deti. Nechapem ak nechce dieta a trva na teste, preco sa nechranite aj inak. My pouzivame iba metodu prerusovaneho sexu ale s tym, ze keby aj nieco uslo, nieje to ziadna tragedia. A tiez viem, ze moj muz aj ked je neviem ako vzruseny ziadna kvapka lasky tam nieje.
Ak je to tvoj muž života a otázku prípadného otehotnenia a žitia máte vyriešenú tak je úplne jedno či niečo ujde. Ak nie, tak sa sakra chráň a nespoliehaj sa veď vyberie včas.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie, ak raz začne, vypustí všetko