Môže chlap spustiť a znova zadržať ejakuláciu?

aniko2
24. apr 2021

Ahojte, možno blbá otázka ale nikdy som niečo takéto neriešila no teraz ma to zaujíma. Môže chlap spustiť a znova zadržať ejakuláciu? Vlastne vysvetlím aby ste chápali. Mali sme s priateľom nechránený pohlavný styk, viac krát musel zastaviť aby sa nespravil a nakoniec ho vytiahol a spravil sa mimo mňa. No po vytiahnutí sa musel ešte dorobiť sám nebolo to také , že hneď by už odišiel. Takže nič také, že nevytiahol v čas . No keď sa dozvedel, že akurát mám plodné dni vyjadril sa , že "fuuuha no uvidíme" a teraz je mi zle (zdravotné dôvody) no trvá na teste či to nie je tehotenstvo. Pritom si vždy je istý. Keď mi mešká a ja sa bojím on vždy tvrdí , že nič a naozaj nič. No teraz práve naopak . Viem , že to nehovorí kvôli kvapôčkam lásky lebo vždy máme nechránený styk. Nechávame to na náhodu. Mohol niečo pustiť a potom to ako keby zadržať a znova pustiť až mimo?

nerya
24. apr 2021

Nie, ak raz začne, vypustí všetko

ilovepizza
24. apr 2021

@aniko2 ako pisala nerya. ale ked mas obavy, preco sa na rovinu nespytas priatela, ze preco zrazu trva na teste?

pininka1
25. apr 2021

No kvapka lasky moze kvapnut aj pocas toho. A aj z toho ma kopec ludi deti. Nechapem ak nechce dieta a trva na teste, preco sa nechranite aj inak. My pouzivame iba metodu prerusovaneho sexu ale s tym, ze keby aj nieco uslo, nieje to ziadna tragedia. A tiez viem, ze moj muz aj ked je neviem ako vzruseny ziadna kvapka lasky tam nieje.

ovaaa
25. apr 2021

Ak je to tvoj muž života a otázku prípadného otehotnenia a žitia máte vyriešenú tak je úplne jedno či niečo ujde. Ak nie, tak sa sakra chráň a nespoliehaj sa veď vyberie včas.

aniko2
autor
25. apr 2021

@pininka1 to že trvá na teste neznamená, že nechceme dieťa 😃 nesnažíme sa ale sme na Tom tak, že ak náhodou bude tak bude. Mame ešte čas ale nebolo by zle ani teraz.

pininka1
26. apr 2021

@aniko2 tak potom je vsetko ok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre