Môže byť zvýšená teplota znakom tehotenstva?

sarahh28
2. aug 2015

Ahojte takze bol sexik na ostro bo myslela som si, ze asi den po ovulacii proste vzdy viem ovu len teraz nie nakolko boli kvasinky z kupaliska 😒 .....
Mam cca 7dni pred Ms. Prsia sa mi mierne nafukli a zacala som mat pocit ze by to mohlo byt.... Proste mam uz za sebou 2th, ale vzdy som to spozorovala az tesne ako mi mala prist alebo ked meskala....Test som robila vzdy 7 dni po meskani.....
Teraz mi je dost divne boli ma zaludok skoro cely den a co je divne mam teplotu 37 nemyslim bazalnu niekde som citala, te to mavaju niektore zeny pobolieva ma dnes aj hlava, ale inak fungujem ok upratujem, varim nie je to ako vyroza klby a nebolia.... Len som strasne unavena chodim skoro spavat s detmi co pre mna nie zvykom. Caste mocenie som mala pri malom az ked mrcha meskala tak cca par dni.... Prsia na dotyk nemam citlive len som strasne unavena...
Raz mi chuti jest a potom zas vôbec nic. Mavam problemy s crevami tak som si myslela ci nemam dufam ze nemam zapal nakolko ma vcera dost prehnalo potom ako som zjedla papriku paradajky a cibulu s chlebom a doslova som doseba nasrtotovala ranajky aj obed a potom mi doslo strasne zle od criev ma prehnalo...( Proste ja nesmie taketo veci jedavat a uz vôbec nie tak rýchlo...) Dnes je to ok. ziadne hnacky lem ma stale boli zaludok take podobne ako ked vam nestravi jedlo, ale mala som to aj pri druhom Th len nie tak skoro. Mohli by to byt aj priznaky aj ta teplota? Uz tak skoro ? Mam to dostat medzi 8.-10.augustom . Pytam sa lebo sa fakt citim zvlastne a hovorim si ist k lekarovi som chora? Ci co to je? Proste pri prvych tehotenstvach som citila ze som v den Ms alebo po Ms....
dakujem Vam

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre