Môže byť žena tehotná, aj keď mala menzes?

sofiazubajova
27. sep 2022

Dobrý deň je tu nejaká mamička ktorá by vedela poradiť môže žena byť tehotná aj keď mala ms? Ms som mala 11.9 no ale nie som si istá či som alebo nie som tehotná 😀mám aj strašne vyrazne chute na sladké hlavne na čokoládu každé ráno keď vstanem vždy dačo musim mať sladkého nechytia my jedla len sladke 😏mali sme pohlavný styk s partnerom týždeň pred 8 dní pred ms čie môžem byť aj napriek tomu tehotná ?

banderaska29
27. sep 2022

moja kamarátka 🙂 do 10tt nevedela že je tehu a mala normálne menzes 🙂 a ešte aj keď vedela že je tehu tak brutal krvácala a doktor ju vyšetril že je všetko v poriadku 🙂

stellarstar
27. sep 2022

@sofiazubajova koľko razy budeš zakladať témy o tej istej téme?? Nestačia ti odpovede alebo nie si spokojná s odpovedami?

gabika0825
27. sep 2022

@sofiazubajova áno jednu mame v rodine, ona mala až do 3 mesiaca normálne ms. Ako hodinky 😃 ale vedela že je tehu lebo akurát v tom čase išla na preventívnu prehliadku, tak jej to tam oznámili

mima1991
27. sep 2022

Tak teraz ako

janka_01
29. sep 2022

@banderaska29 ako teda zistila, že je tehotné?

banderaska29
29. sep 2022

@janka_01 smrdela jej kava a stale zvracala. tak si urobila test 😀 a bam pozitívny

bombulka1987
29. sep 2022

@mima1991 Tak asi zhodnotila že údaj
o styku v období po ovulácii je presvedčivejší aby dostala odpovede aké chce počuť (že môže byť tehotná). Kedy mala styk napíše, že má chuť na sladké napíše, ale aký je výsledok tehotenského testu to už nenapíše. Alebo chce vedieť či sa jej oplatí dať prachy za test? 🤷

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre