Môže byť, že budem tehuľka?

slonicatko26
3. feb 2014

Ahojte, chcela by som sa informovať, aká je pravdepodobnosť a šanca že som tehu..., keďže nemám žiadne skúsenosti a na internete je toho popísane viac ako dosť a vždy niečo iné . Posledná menštruácia mi začala 11.1. a skončila 15.1., plodné dni som mala od 23.1 do 27.1 (podla menštruačného kalendára) a s priateľom sme sa milovali bez akejkoľvek ochrany v čase od 25.1 do 1.2. každý deň (takže cez plodné ale aj neplodné dni). Je tam možnosť a hlavne šanca, že menštruáciu ktorú čakám teraz 7.2. sa nedostaví ? Za ako dlho by som spozorovala nejaké príznaky a aké by to boli ? Som nedočkavá a neviem čo robiť. Ďakujem za rady.

seemani
3. feb 2014

@slonicatko26 záleží od toho v akej polohe ste sa milovali....
božeeeeee

sandrika1986
3. feb 2014

toto isté tu založila v názve tehotenstvo ??? http://najmama.aktuality.sk/forum/tehotenstvo/1... a taktiež na fóre najmama.... v poslednej dobe sa tu rozšírili témy podobného charakteru...

adeala
3. feb 2014

@slonicatko26 jasné, že je tam šanca 🙂 Príznaky má každá iné, nikto ti nepovie, aké budeš mať ty. Musíš proste vydržať, či MS príde alebo nie 😉

mokon
3. feb 2014

@slonicatko26 šanca je vždy 😀

katka1981
3. feb 2014

@seemani, pod ktorym nickom teraz pises? 😀

seemani
3. feb 2014

@katka1981 momentálne píšem sama sebe... prečoo? 😀

katka1981
3. feb 2014

@seemani, pre istotu 🙂 ze ti nato nedosli 🙂

zuzkaanicka
3. feb 2014

@slonicatko26 sanca tam je, pravdepodobnost je medzi 0 a 1 😉 ... a co mas robit? ... no, cokolvek 😉 ... mozes si ist pozicat biologiu cloveka, mozes strikovat-v podstate akukolkvek rucnu pracu 😉 ... jednoducho rob, co Ta napadne 😉

macamac
3. feb 2014

ja fakt ale fakt neviem, dokedy tu budú zakladané témy - denne x -krát - o tom, ČI MôŽEM BYŤ TEHOTNÁ 🙄

zuzkaanicka
3. feb 2014

@macamac dokedy? ... no, kym bude MK 😅

barbora59
3. feb 2014

ano si tehotna dufam ze kocik mas uz doma..

macamac
3. feb 2014

@zuzkaanicka inak...chápeš?
otázky typu : dostaví sa mi menštruácia o 4 dni?
som tehotná? 😕 😕
ja nepochopím, ako to tu niekto môže vedieť??

zuzkaanicka
3. feb 2014

@macamac mozno cakaju, ze sa im ozve vestica ... tie, co sa pytaju, tak nevedia, ze to tu nikto nema odkial vediet ... ale to je ich najmensi problem 😉

macamac
3. feb 2014

@zuzkaanicka to myslíš fakt? že nevedia???
kks, to by bolo teda iné 😨
logika nepustí, či?
máme tu virtuálny sonograf?

teruskaa
3. feb 2014

@macamac Vestiaren ala Modry KOnik :D

moni244
3. feb 2014

@macamac
@zuzkaanicka neviem ako vy, ale ja mám priama napojenie na bociana a ten mi tu šušká, že áno, je tehotná 😉

slonicatko26
autor
3. feb 2014

Pre tie ktoré nevedia čítať : Názov je , či možem byť tehotná (vzhľadom na ovulačné dni, pohlavný styk a plodné dni) podľa dátumu , ako to nasledovalo za sebou. Chcela som len vedieť, či je šanca , že by som sa v najbižšej dobe potešila , kedže som ratala plodne/neplodné dni. 😉

anatalia77
3. feb 2014

@slonicatko26 vies najlepsie na tom je,ze doktora tvoj elaborat nebude zaujimat.Strci do teba vaginalne sono a hned bude v obraze.
Tvoja otazka je dobra pre Mesu 10...oni by ti vedeli z toho povedat aj dlzku jeho tenkeho creva

zuzkaanicka
3. feb 2014

@slonicatko26 ano, ved som Ti uz napisala ... pravdepodobnost je medzi 0 a 1 😉 ... je to najpresnejsia odpoved, aku tu mozes dostat 😉 ... ak Ti nestaci, tak treba navstivit gynekologa ... ani ten na dialku neordinuje 😉

macamac
3. feb 2014

@moni244 keď máš ty, potom mám aj ja 😀
veď ty si moje druhé ja 😀 😀 😉

zuzkaanicka
3. feb 2014

@moni244 tak sa ho opytaj, ci aj my s @macamac sme tehotne, nech sa tu len tak nepovalujes 😉 😅

tomasko27
3. feb 2014

Baby sa uvedomte,kto je zvedavy na vase hlupe reci,ak nemate co k teme tak sa neobtazujte,je to nechutne aby sa takto spravali zeny k zenam,co vas ma co trapit kolko tu bude o tom tem,sa nudite,spravujete to tu?keby to adminom vadilo tak nieco urobia,boze mate starosti

zita19
3. feb 2014

@macamac Do prklancic s dodavatelmi!!!! Ako hladam, tek patram po kystalovej guli a nikto ju nema v sortimente. V tom momente, ked zozeniem kaslem na moj robotu. Sedim od rana do noci na MK a cakam na otazku Mozem byt tehotna? Kazdej pisem na IP posli 10 eciek na moj ucet. Prejde platba, polestim gulu poslem odpoved na IP. Budem sediet doma v pauciach a teplakoch. Nebudem drat topanky, gate na stolicke v robote, nebudem si musiet kazde rano malovat cloveka na tvar, kupovat mesacnik... Proste cista robota z domu, klientela zarucena... Len keby uz tie gule niekde dostali...

zita19
3. feb 2014

@tomasko27 Kto tu koho obtazuje... Na odpoved na takuto otazku stacia vedomosti zakladnej skoly z biologie a test za par drobnych z drogerie... Ked uz teda.

moni244
3. feb 2014

@slonicatko26 ano mozes a aj nemusis byt tehu. moc sa na to neupinaj, nesleduj sa a nehladaj na sebe vsetky tehu priznaky, lebo po case ti to bude trochen liezt na nervy. drzim palce 😉

slonicatko26
autor
3. feb 2014

@moni244 ďakujem , posnažím sa 🙂

monciky
3. feb 2014

@slonicatko26
tehotna by si mohla byt, keby si mala posledny menzes v decembri a meskal by Ti, dokial si ho mala v januari a mala by si ho este dostat, tak nerob unahlene zavery...., ked bude meskat, pockaj tyzden sprav si test a budes vediet na com si🙂

pusitta
3. feb 2014

@slonicatko26 no neostava ti nic ine len cakat.. viem ako sa citis, ja som na tom podobne, prave mi skoncili plodne dni. Skus na to az tak nemysliet a ked nepride mrcha skus testnut. Inak jasne, ze je tam sanca..

anina929
3. feb 2014

@slonicatko26 staci si kupit tehotensky test 2 v baleni a v moci uz na treti den po milovani sa ukaze a dalsi si urob 5 dni nato ale to by uz mali prist tvoje mesiaciky vyskusaj mne to vyslo ....

bajana
3. feb 2014

rozhodne netestuj pred vynechanou MS...moze sa jednat o biochemicke tehotenstvo a tak sa vyhnes moznemu sklamaniu, ak by bol test pozitivny a potom by prisla MS...mnohe zeny tu s tym maju bohate skusenosti...
a nez zalozis novu temu, skus si prejst forum a pridat sa do nejakej uz existujucej, su ich tu mraky....
@slonicatko26

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre