Môže byť toto graf tehotenstva?

mudreocko
28. nov 2015

Ahojte, dnes som 30 DC a 13 DPO. Vacsinou mi teplota na 10 den klesla az na 36,6 a hned na druhy den som dostala menstruaciu. Ale teraz mi trocha klesla a dnes zase stupla. Moze to byt tehotenstvo? Boli by sme s manzelom velmi radi. 🙂

mudreocko
autor
28. nov 2015

Jaj zabuda som pridat fotku 😉 , tu je 🙂

zuuzika
28. nov 2015

ahoj ja som mala presne takto a bola som tehu,hned mi aj test ukazal

butterfly333
28. nov 2015

@mudreocko može to byt tehu aj nemusí.Mne napr tento mesiac ms meškala 5dní teplota stale 37,2 aj v den ms.No držím palce možno to bude predsa len tehu.

mudreocko
autor
28. nov 2015

@zuuzika kedy si si robila test? Na 14 DC rano?

zuuzika
28. nov 2015

@mudreocko aha ale ja som robila 4dni pred ocakavanou menstruaciou test,hned ako mi stupla teplota

bosoriak
28. nov 2015

@mudreocko Kazdy graf moze byt tehotensky 😉 Urob si test, inak nezistis. Na 13DPO ti uz na 10tkovom teste vyjde celkom spolahlivy vysledok aj cez den. Drzim palce!

butterfly333
28. nov 2015

A inak neviem načo zakladaš novu temu ved takýchto o grafoch je tu niekolko kde ti poradia a velmi radi.

jajurka
28. nov 2015

@mudreocko musis pockat, kym bude faza vyssich teplot aspon 17 dni a potom si mozes byt ista 😉 potom uz isto aj test bude +

mudreocko
autor
28. nov 2015

@butterfly333 no urcite su niektore dost stare prispevky, som pozerala aj roky stare su niektore, chcela som zalozit novy príspevok s mojim grafom.

bajana
28. nov 2015

@mudreocko myslím že v diskusii Grafy BT je stále živo. Netreba to tu hneď spamovat stále sa opakujúcimi problémami...potom zaniknú tie ozaj vážne alebo originálne...trochu ohľaduplnosti by nezaškodilo 😉

mudreocko
autor
29. nov 2015

jasne mas, pravdu, myslela som ze ked tam vidim rok 2014 ze je to uz stare. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre