Ahojte minuly týžden som si robila tt v stredu mi vyšli dve čiarky a vo štvrtok tak isto len boli slabšie ale ked som si dnes ráno robila znovu bol negatívny !co si mam o tom myslieť ?menzes mam dostať o 5dni
treba testovať, až keď vynechá menštruácia.. Aj keď to láka :D. Poznám z vlastnej skúsenosti...
ahojte ja som mala este vyraznejsiu ciarku na teste ako janaochi a po pol hodine uplne zmizla . test som zopakovala na druhy a treti den a siedmy den a vsetky negativne. Menzes mi meska tri dni a necitim ani priznaky zeby dojst mal. Bazalna teplota sa mi rapidne zvysila na druhy den od prveho testovania ale uz dva dni mi pomalicky klesa. poradite mi? mam este sancu na tehotenstvo alebo si nemam uz konecne nic nahovarat?
tvrdim to iste ako janaochi, Pepino duchuje jedna radost, myslim aj ked zena nie je tehotna
pepino test = duch
Dievcence robte testy ay ked vam kramy budu meskat aspon tyzden. Usetrite peniazky.
prosim vas mam jednu prozbu robila jsom si pred tiznom tehotesky test visel mi zjednou silnou carkou jednou slabou pred5 den som skusala robit dalsi ten mi visel negativny medzes mi meska 2 mnesace som objedna lekarovi ale mam docela strah mozete mi prosim negdo vas gdo stim ma skusenosti pomoc dakuje
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj mozno si potratila alebo kupila zly test aky si pouzila akou citlivostou ?