Dobry den. Mam momentalne jeden problem. S priatelkou uz dlhsiu dobu sexualne zijeme ale vcera sme nemali pri sebe prezervativ, bola asi hodinova predohra a potom som asi 5-6 krat do nej vsunul a hned ho vytiahol a potom sme pokracovali bez sexu, vobec som sa neurobil pocas toho ale bojim sa tzv. "kvapôčok lásky" VIem ze kvapocka lasky bola ešte pred kratkym stykom a partnerka ma ešte predtym robila a pred zasunom bol penis suchy... Aky mate nazor na toto? moze otehotniet?
@mart1n123321 Ak mate obavy, chodte do lekarne kupit si "tabletku po". Tym dodatocne zabranite tehotenstvu..
Lenze priatelka "tabletku po" odmieta a je si 100% ista ze nic sa nestalo, ze pozna svoje telo a vie kedy ano a kedy nie .. :(
@mart1n123321 Tak zvaz, ci chces taku priatelku, ktora si neda tabletku v takejto situacii...
@mart1n123321 k tvojej otazke len tolko.VZDY, ked mas pohlavny styk je moznost otehotnenia, ak su na to vhodne podmienky
Vsak prave pre to si priatelke nechce vziat tableku po. A vazne bol som v nej asi tak 10 sekúnd..
@mart1n123321 pochybujem aby pri takomto sexe otehotnela,ale ked Pán boh chce aj z motyky vystrelí 😀 .
@cawes máš čistú pravdu,Ja by som takisto tabletku po odmietla .
@mart1n123321 este raz... VZDY, ked mas styk.......bez ohladu na jeho dlzku......
a aka je ta možnosť vysoká? koľko % šanca pri takomto "styku" ..
@mart1n123321 sanca tam je, ale miziva...z toho co pises
@mart1n123321 - ako pisu baby, sanca je miziva, ale sanca je. Nadych-vydych a o dva tyzdne spravite test. Teraz neporiesis nic, len si vrasky narobis. Ver mi, ze keby je tehu, ze to nejako zvladnete, deti nie su strasiak...
@mart1n123321 šanca otehotnenia z "kvapky lásky" je nižšia, než pri kondómoch 😉 ďalšia vec je.. ak sa takto bojíš, že bude tehotná, tak nemaj sex, pretože otehotnieť môže vždy..
jedina antikoncepcia spolahliva je nesexovat. otehotniet moze vzdy. aj cez HAK. aj kondom moze prasknnut, aj v kvapocke lasky su spermie. ked uz sexujete, tak by ste OBAJA mali k tomu aj tak pristupovat. ak deti nechcete, tak robit vsetko tak, aby neboli a ak chcete, tak netreba riesit.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mart1n123321 ak nechces deti nesexuj