Potreboval by som radu. Snažíme sa o bábätko. Test som si robila 6 dní pred menštruáciou a vyšiel takto. Myslíte že môžem byť tehotná?
@hornacekova je to mama test?
@ninka99865 áno prečo?
@hornacekova skús inú značku, dr max napriklad alebo najlepšie digi. Tieto testy dosť duchuju a takéto aj krajšie čiarky majú baby v skupine a tehotne neboli.
Pokial tam nie je cervena ciarka, tak tehotna pravdepodobne nie si. Pockaj do terminu menzesu a potom mozes robit zavery.
@hornacekova testuj ked bude meskat MS ;) pre tvoje dobro 🙂 mne tieto testy nikdy neduchovali ale ja som vzdy testovala az ked mi meskala MS 🙂
jasne ze je sanca ale moze sa to skoncit aj biochemickym tehotenstvom. skus testivat rovnakym druhom a sleduj ci ciarka silnie, podla mna je to jasné, drzim palce 🙂 ja som mala takyto test na 11 dpo. bohuzial 14tt som potratila.. 😪
Tiez som mala vela krat tento test falosne pozitivny 😔
Podla mna to tam bude,ale sprav si digitalny clearblue. Ten je za mna najspolahlivejsi. Drzim palce
@floki1994 dnes by mala prist
@hornacekova asi bola posunuta ovu ale nie? Lebo ciarka je este slabucka..nieco tam je ale ktovie..
Ak nepride ms tak si myslim ze je to tam..
@hornacekova anoo gratulujem velmi tíško 🙂
@0timea podľa mňa ano
@snazilka_bio_mamka Mozem sa vás niečo spýtať ? Dá sa s vami niekde písať aj súkromne?
@hornacekova samozrejme, rovno ste mala.napisat uz správu 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tazko povedat, treba sa testovat neskor, ked uz vyjdu jasne kolajnice. mnoho testov duchuje a ukazuju niekedy aj celkom vyrazne ciarky. cize kym nei su silne kolajnice, nic nie je iste.