Môže byť negatívny test, keď mám všetky príznaky?

2. aug 2021

13 dni od oplodnenia.. mam uz vsetky príznaky ake som mala pri prvom tehotenstve.. naliate prsia, bolest hlavy, bolest krízov, nechutenstvo.. uhniezdenie pravdepodobne nastalo pred 7 dňami.. teraz som si robila test, bielucky, ani len duch.. mozem byt aj tak tehotna len este neukázal? Mali ste to niektorá? Potrebujem sa surne zariadiť ci je to tehu alebo nie🤦‍♀️

mondolina
2. aug 2021

jedine zobrať krv, my naozaj nevieme.

autor
2. aug 2021

@mondolina to je mi jasne, pytam sa na skúsenosti iných 😀

bublanina1
2. aug 2021

..ak je biely test tak zrejme tehotná nie si ..ak si tak jedine počkať ...čakáš že tí napíšeme či si či nie???nikto z nás ti to nepotvrdí

pribinak
2. aug 2021

Mešká ti menstruacia? Lebo inak nechápem načo si robíš test?
Všetko čo si popísala môže byt aj záležitosť psychiky a sugescie

tkoladova
2. aug 2021

Žienky co poviete na tento

asia83
2. aug 2021

Netušíte, kedy ste mali ovuláciu, netušíte či ste tehotná. Táto vaša “istota” ma zaráža. Trochu viac pokory by to chcelo. Keby vám sem aj napíše niektorá, že áno, mala negatívny test pri rovnakých údajoch ako máte vy, tiež netuší kedy mala vtedy ovuláciu a kedy otehotnela. Takže prt platné tak či tak. 🤷‍♀️

autor
2. aug 2021

@pribinak o dieta sa nesnažíme teda neviem co si mam vsugerovať 😂menstruacia nemešká, test som si robila to zdravotných dôvodov, o jedno dieta som prisla v 34tt

autor
2. aug 2021

@tkoladova pozitívny

rachel36a
2. aug 2021

@tkoladova tie su pozitivne

autor
2. aug 2021

@asia83 pokory?🤣

sapetka
2. aug 2021

Meska ti menstruacia? Ak nie tak pockaj.. bud pride alebi si urobi test potom.

sense
2. aug 2021

13 dní od oplodnenia a 7 dní od uhnuezdenia... Keby ste sa pred 13 dňami aj trafili tak za 6 dní od oplodnenia určite k uhnuezdeniu nedôjde. A ak by sa aj teoreticky pred 7dnami uhniezdilo tak na teste máš dve hrubé koľajnice. Inak všetky tie príznaky môžu byť aj pms... Takže 99,99%tehotna nie si. A ak to potrebuješ vedieť na 100perc tak smer lekár a spraví krvný test na hcg

zuzzana12
2. aug 2021

13 deň by už mohol ukázať, ale ak bol z denného moču, tak aj nemusel... Ja na tvojom mieste by som sa presvedčila aj rannym testovanim, ak

zuzzana12
2. aug 2021

Ak ti teda nieje ľúto vyhodiť peniaze za test... Som ešte chcela dopísať 😉

zuzzana12
2. aug 2021

@tkoladova gratulujem 👌

autor
2. aug 2021

@sense na PMS je este velmi skoro.. ja mam ovuláciu hned po menzese.. uz som tak 2x otehotnela

autor
2. aug 2021

@zuzzana12 Dakujem, asi Nebudem míňať peniaze a pojdem rovno k Dr.

sense
2. aug 2021

Tak kludne aj ovulacne tazkosti, byvaju rovnake ako pms
Aky dlhy mas cyklus, mas odsledovanu ovulaciu ? Lutealna faza trva 12-16dni , cize ak by si aj teoreticky mala ovulaciu pred 13 dnami tak to kludne moze byt pms, za predpokladu ze mas odsledovanu ovulaciu lekarom al meranim BT

autor
2. aug 2021

@sense nic nesledujem keďže sa o dieta nesnažíme.. Dakujem pekne za reakciu❤️🙏

kkovacovak
2. aug 2021

Mne vyšiel až cca 15-18 deň po oplodnení takže môžeš byť tehotná. Ale čakaj na meškajúcu menštruáciu. Na čo robiť test skôr?

autor
2. aug 2021

@kkovacovak pretože som mala implementacne spinenie 5 dni po sexe..rovnako ako pri 2 predošlých tehotenstvách.. mam ovulaciu hned po menstruacii tak to by som sa nacakala kym mi mešká.. mi treba zariadiť veci

konikkon
2. aug 2021

Doktor ťa pochváli, keď prídeš s tým, že si asi tehotná, keďže máš všetky tehu príznaky ale ešte ti ani MS nemešká, aj test bol biely.

kkovacovak
2. aug 2021

No tak treba aj tak počkať na menštruáciu. Návod tan nie je pre srandu. Až potom je možné robiť nejaké závery. Každopádne tehotná byť ešte môžeš...ale aj nemusíš

vilma7
2. aug 2021

A čo také súrne musíš už zariaďovať, keď ešte ani len nevieš? Ja som nemala ani pri jednom tehotenstve príznaky. Ale keď si presvedčená že si, tak si. Finito.

autor
2. aug 2021

@vilma7 kde pisem ze som presvedcena ze som hm? Keby som bola nepíšem tuto otazku nie?

autor
2. aug 2021

@konikkon o jedno dieta som prisla, ver mi ze to nechce zažiť ziadna zena znova…

vilma7
3. aug 2021

13 dní od oplodnenia, pravdepodobne 7 od uhniezdenia, plus všetky príznaky ako pri 2 tehotenstvach (takto podrobne som sa.nikdy nesledovala ani keď sme sa snažili o dieťa a nie to ešte nesnažili), stačí čítať medzi riadkami.

vanda323
3. aug 2021

Mne z nejakého dôvodu pri treťom tehu test do 8 TT ukazoval že tehu niesom

autor
3. aug 2021

@vilma7 podrobne? Ked som len Raz v mesiaci mala sex velmi lahko sa to vypočíta.. a tiez krvavý hlien viem kedy bol.. zas nieje to az taká tazka matematika 🤣🤣🤣a ked sa ti neda normálne fungovat v robote ver tomu zeby si si aj ty tie príznaky všimla ❤️

autor
3. aug 2021

@vanda323 zaujimave teda..Dakujem uvidime

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre