Dobrý večer
Potrebujem pomôcť : Mal som s frajerkou pohlavny styk
2,3 pred kramamy a keď sme to robili tak som vytiahol a som mal spermie ale odo mňa to nebolo lebo som to necítil ze som sa do nej spravíl a pýtam sa jej ona ze ani ona nevie či je to je a bojíme sa môžete nám pomohnut vopred ďakujem.
Ta ako ja som ale ona nie
Mozem sa opýtať že či je to boli ? Precital som sú a ze sa tie spermie volajú kvapocky lásky
No tak sa to najprv naučte a potom to robte. A používaj ochranu. Takých už bolo, čo sľúbili že včas vytiahnu a potom sa dievčatá čudovali.
Neviem ozaj ako si to predstavuješ 🤣 akože mala 5 minút pred tým sex s niekym iným aby si si namáčal penis v cudzích spermiach? 🤣🤣🤣
@taskataska ale ani ona nevedela ČI JE TO JE, tak skúsme POMOHNUT 😂
Ono vieš,aj žena ,keď je vlhká,tak pri sexe produkuje ,,takú belavu tekutinu,, takže ak si sa ty do nej neurobil..tak to bolo asi toto...a hlavne už nesulozte,keď to neviete
Sme to robili cez deň v aute a keď sme videli ze ide auto tak som vybral a vidím ze mam nejaké kvapôčky ako keby spermie ale moje to neboli lebo som vôbec necítil akože nesmejte sa a pomohnite mi😏
Toto je ako zlý vtip.. 🤦🏼♀️
Jáj ta som sa pobavila 😂😂😂😂ako ešte nikdy, prepáč mi💪pomohnem ti mohlo to byť aj od nej aj tvoje len ani o tom nevieš tzv kvapôčky lásky ale skôr to bolo od nej. Skús si najprv naštudovať čo môžeš očakávať a potom choď na vec. Ešte jedna rada prezervatív vieš čo je? Tak ho skús použiť. Ak ti ho predajú dúfam už áno? Že? 😉Držím palce
@bobricek1979 tie kvapocky lásky sú čo ako? Dá sa v takom otehotnieť?
Ženy vy fakt nerozoznáte, že si niekto z vás uťahuje??
Prosím pomôžte nam
@guliper a aku pomoc potrebujes? www.google.sk a hladaj pred-ejakulat, plodne dni, ako sa chranit pri sexe ;) ked vies sulozit, mohol by si vediet aj googlit
@taskataska asi prcal aladinovu lampu ked nevie 😅
Pomohnite mi :D 🤣 najlepšie, to ani 1.5 ročná dcéra tak nedá.
Iba sa smejete nič viac😊 HANBIM SA ŽE SOM SLOVAK
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak tipujem, že nie ste ani dospelý. Nie nebude tehotná. Radšej si o tomto poriadne naštudujte