Môže byť frajerka tehotná?

guliper
5. apr 2021

Dobrý večer
Potrebujem pomôcť : Mal som s frajerkou pohlavny styk
2,3 pred kramamy a keď sme to robili tak som vytiahol a som mal spermie ale odo mňa to nebolo lebo som to necítil ze som sa do nej spravíl a pýtam sa jej ona ze ani ona nevie či je to je a bojíme sa môžete nám pomohnut vopred ďakujem.

patusikk
5. apr 2021

Tak tipujem, že nie ste ani dospelý. Nie nebude tehotná. Radšej si o tomto poriadne naštudujte

guliper
autor
5. apr 2021

Ta ako ja som ale ona nie

guliper
autor
5. apr 2021

Mozem sa opýtať že či je to boli ? Precital som sú a ze sa tie spermie volajú kvapocky lásky

lesana25
5. apr 2021

No tak sa to najprv naučte a potom to robte. A používaj ochranu. Takých už bolo, čo sľúbili že včas vytiahnu a potom sa dievčatá čudovali.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sisa_s
5. apr 2021
janai1
5. apr 2021

Neviem ozaj ako si to predstavuješ 🤣 akože mala 5 minút pred tým sex s niekym iným aby si si namáčal penis v cudzích spermiach? 🤣🤣🤣

domka222
5. apr 2021

@taskataska ale ani ona nevedela ČI JE TO JE, tak skúsme POMOHNUT 😂

deginko
5. apr 2021

Ono vieš,aj žena ,keď je vlhká,tak pri sexe produkuje ,,takú belavu tekutinu,, takže ak si sa ty do nej neurobil..tak to bolo asi toto...a hlavne už nesulozte,keď to neviete

guliper
autor
5. apr 2021

Sme to robili cez deň v aute a keď sme videli ze ide auto tak som vybral a vidím ze mam nejaké kvapôčky ako keby spermie ale moje to neboli lebo som vôbec necítil akože nesmejte sa a pomohnite mi😏

guliper
autor
5. apr 2021

@deginko no ano take dačo bolo ako keby spermie farby biele ale išlo to ako voda

deginko
5. apr 2021

@guliper no veď nasucho si ju asi nedrel...:D aj ženske telo produkuje takýto belavy vytok.tak dúfam,že som ti pomohnula

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sisa_s
5. apr 2021

@guliper a neni to uz jedno, co to bolo? 😀 bude ti teraz zvierat zadok par dni, lebo nevies, ci ostane tehotna, alebo nie 😀 neviem, v com chces "pomohnut", neboli sme tam s vami, aby sme robili rozbor tekutin

guliper
autor
5. apr 2021

@deginko ta že není šanca neotehotneť??

domka222
5. apr 2021

@guliper veru neni šanca neotehotnieť 😂😂😂

riderka1
5. apr 2021

Toto je ako zlý vtip.. 🤦🏼‍♀️

deginko
5. apr 2021

@guliper nerozumiem reči tvojho kmeňa

guliper
autor
5. apr 2021

@deginko no proste sa bojíme ze otehotne. Zle som napisal sorko

bobricek1979
5. apr 2021

Jáj ta som sa pobavila 😂😂😂😂ako ešte nikdy, prepáč mi💪pomohnem ti mohlo to byť aj od nej aj tvoje len ani o tom nevieš tzv kvapôčky lásky ale skôr to bolo od nej. Skús si najprv naštudovať čo môžeš očakávať a potom choď na vec. Ešte jedna rada prezervatív vieš čo je? Tak ho skús použiť. Ak ti ho predajú dúfam už áno? Že? 😉Držím palce

guliper
autor
5. apr 2021

@bobricek1979 tie kvapocky lásky sú čo ako? Dá sa v takom otehotnieť?

karpina
5. apr 2021

Ženy vy fakt nerozoznáte, že si niekto z vás uťahuje??

guliper
autor
5. apr 2021

Prosím pomôžte nam

petamich
5. apr 2021

@guliper a aku pomoc potrebujes? www.google.sk a hladaj pred-ejakulat, plodne dni, ako sa chranit pri sexe ;) ked vies sulozit, mohol by si vediet aj googlit

petamich
5. apr 2021

@karpina to teraz pri online vyucovani si do chatu pisu podme zakladat stupidne temy na modreho konika? tusim uz zistujem caro doby, ked sme nemali internet kazdy 🙂 sice aj vtedy bolo vela exotov ale aspon to nikto nevedel

judar
5. apr 2021

@taskataska asi prcal aladinovu lampu ked nevie 😅

nominativ
5. apr 2021

Pomohnite mi :D 🤣 najlepšie, to ani 1.5 ročná dcéra tak nedá.

guliper
autor
5. apr 2021

Iba sa smejete nič viac😊 HANBIM SA ŽE SOM SLOVAK

akbara77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
judar
5. apr 2021

@guliper ale za to ze prcas v aute bez gumy a vytahujes ked prejde ine auto to sa nebanbis ze ano? A este ktomu ked nevies co si to mal vlastne za sekret na vtakovi ...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre