Môj test je slabší

27. mar 2022

Ahojte, nejak sa mi zdá, ze vcerajsi test z rána je slabsi ako ten dnesny.. nepila som viac vody ani nic take. Myslite ze zoslabol? viem ze sa ma testovat obden ale mam strach, ze je to falosny poplach.

autor
27. mar 2022

Oprava: dnesny test je slabsi ako vcerajsi.

leuska1991
27. mar 2022

Netreba hned panikarit,tehotna urcite si. Netestuj kazdy den,aj ked je to tazke. Kolko meska ms?skus sa otestovat az za 2-3dni

autor
27. mar 2022

@leuska1991 pozajtra ma prist ms az preto stresujem.

patus_2
27. mar 2022

Stačí, že si mala menej koncentrovaný moč. Vypila si viac vody, alebo si netestovala rovnaký čas. Hcg stúpa obden, tak test si urob o 2 dní a uvidíš 🙂

autor
27. mar 2022

@patus_2 vody som nevypila voac ale je pravda ze som vcera testovala v inom case cca o 2 a pol hod. neskor. Vďaka za odpoveď ❤

martina123s
27. mar 2022

Neboj, hcg stupa obden..🙂

autor
27. mar 2022

@martina123s preto som zapanikarila lebo doteraz (jedna sa o 3 dni) mi testy silneli kazdym dnom a dnes nic.. tak dufam ze zajtra bude aspon trolinku silnejsi 🙏

martina123s
27. mar 2022

Na to, ze este ti ani nemeska ms, mas krasnu ciarku 🙂

autor
27. mar 2022

@martina123s no ved prave toho sa obavam, ze mi ta MS pride.. cena za testovanie.pred MS 😬🤞

snehulak77
27. mar 2022

Joj akoby s o sebe písala, keď som otehotnela 😁 Proste takéto sme, no čo už. Je to oka, tehotná si, počkaj do menzesu, neboj. Mne sa tiež kadečo zdalo, že nič, neskôr, že isto už mu nebije srdiečko, proste my si niekedy robíme stresy zbytočne. Všetko dopadlo dobre. Držím palce, bude to oka 😉😉😉

autor
27. mar 2022

@snehulak77 ďakujem ❤❤❤❤

leuska1991
27. mar 2022

Menzes uz nedojde urcite,gratulujem😍

autor
28. mar 2022

ahojte, zda sa mi ze dnesny je silnejsi.. teda dufam 🙂🙂zajtra den Ms..😖

snehulak77
28. mar 2022

Je silnejší 😁🤞🤞🤞🤞🤞

sunny_g
29. mar 2022

To je v poriadku 🙂 nesleduj sa toľko, užívaj si každý deň 💖

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre