Ahojte, nejak sa mi zdá, ze vcerajsi test z rána je slabsi ako ten dnesny.. nepila som viac vody ani nic take. Myslite ze zoslabol? viem ze sa ma testovat obden ale mam strach, ze je to falosny poplach.
Netreba hned panikarit,tehotna urcite si. Netestuj kazdy den,aj ked je to tazke. Kolko meska ms?skus sa otestovat az za 2-3dni
@leuska1991 pozajtra ma prist ms az preto stresujem.
Stačí, že si mala menej koncentrovaný moč. Vypila si viac vody, alebo si netestovala rovnaký čas. Hcg stúpa obden, tak test si urob o 2 dní a uvidíš
@patus_2 vody som nevypila voac ale je pravda ze som vcera testovala v inom case cca o 2 a pol hod. neskor. Vďaka za odpoveď
Neboj, hcg stupa obden..
@martina123s preto som zapanikarila lebo doteraz (jedna sa o 3 dni) mi testy silneli kazdym dnom a dnes nic.. tak dufam ze zajtra bude aspon trolinku silnejsi
Na to, ze este ti ani nemeska ms, mas krasnu ciarku
@martina123s no ved prave toho sa obavam, ze mi ta MS pride.. cena za testovanie.pred MS
Joj akoby s o sebe písala, keď som otehotnela Proste takéto sme, no čo už. Je to oka, tehotná si, počkaj do menzesu, neboj. Mne sa tiež kadečo zdalo, že nič, neskôr, že isto už mu nebije srdiečko, proste my si niekedy robíme stresy zbytočne. Všetko dopadlo dobre. Držím palce, bude to oka
@snehulak77 ďakujem
Menzes uz nedojde urcite,gratulujem
Je silnejší
To je v poriadku nesleduj sa toľko, užívaj si každý deň
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Oprava: dnesny test je slabsi ako vcerajsi.