Môj tehotenský test

linpas5
8. sep 2022

Ahojte ziienky, som tu nová, a mám otázočku visel mi takýto tehotenský test. Myslím že druha čiarka bola pekne vidieť. Menstruacia mi do dnes meškala 5 deň. A dnes som začala krvácať. Máte niektorá z vás skúsenosť? Robila som testov viac a tam už bola čiarka slabšia. Môžem byt v tom aj keď som začala krvácať? Ďakujem.

petamich
8. sep 2022

nie, podla mna zial nie a bolo to biochemicke tehotenstvo, ked ti ciarka slabne, tak kleslo aj HCG, co byva znak biochemickeho

nika_val
8. sep 2022

Ako sa píše vyššie, zrejme to bude biochemické 🙁

jaskolka
8. sep 2022

Biochemické tehotenstvo.

bibuska2
8. sep 2022

Ahojte chcem sa spýtať na môj testik

nika_val
9. sep 2022

@bibuska2 oba totalne negativne

retep00
9. sep 2022

@bibuska2 kúpili ste si najnespoľahlivejšie testy na trhu. Ja tam vidím slabý náznak čiarok... Ak si myslíte, že môžete byť tehotná, treba kúpiť iné testy. Tieto duchujú..

banderaska29
9. sep 2022

@linpas5 https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/nove-pepino-testy-falosne-duchuju/ ahoj autorka, prosím pridaj sa do našej skupiny. tieto nové vydania 2v1 pepino testov už urobilo toľko falošne pozitívnych výsledkov, že som zriadila skupinu kde sa delíme o skusenosti... verím, že to nebude tvoj prípad (možno si mala posunutú ovu) ale na 5. den by už druhá čiarka mala byť poriadna... 🙂

retep00
9. sep 2022

Môj mamatest.. tehotná som nebola. Neodporúčam..

jzuzka
10. sep 2022

Ahojte dievcata, chcem sa spytat robila som si tehu test , prosim vas vidite na nom ze by bol pozitivny? Dakujem vopred za vase nazory

nika_val
10. sep 2022

@jzuzka nie negativny
1 čiarka negativny
2 čiarky pozitivny
Tu je predsa jasne iba 1

ankare
10. sep 2022

@linpas5 asi islo o biochemické tehotenstvo,zial

ankare
10. sep 2022

@bibuska2 koľko Ti mešká menzes? Podľa mňa negatívne.

bibuska2
10. sep 2022

@ankare ahoj ms mešká 10 dní dnes testik takto vyzerá skúsila som spraviť ešte jeden

jzuzka
10. sep 2022

@bibuska2 ahoj ja si myslim ze test mas pozitivny lebo tam mas slabu druhu ciarku....staci ze tam je naznak ona zosilnie neskor...ja som si robila tiez test ale mne vysla este slabsia od tvojej ale ja mam inu situaciu som bola v juli na druhom vklade embryja,,,zo zaciatku testy pozitivne a neskor mi hcg kleslo z 4000 na 697....ukoncili to so mnou v centre ze sa neujalo odvtedy bola aj raz nie silna menstruacia 3 dni u mna, a teraz mam nejaky 14 az 15 den po menzese a na teste ja fizyvky vidim ciarky dve, nechapem tomu a preto mi dali sono kontrolne ...mam aj velke brusko

nika_val
10. sep 2022

@jzuzka pozitívny?? Pri 10dňoch meškajucej ms by mali byť kolajcine a nie toto?
Ženy čo si tu nahovarate a hladate čiarky tam kde nie su
Ako ja to nemyslim v zlom ale niektore tu važne vyvolávate takych duchov na tych testoch že to už okej nie 🤦‍♀️

sonka333
10. sep 2022

@bibuska2 ja tam vidím druhú čiarku...mam podobnú možno o niečo slabšiu...ale zase mama test veľmi zvykne duchovať...ale držím ti ✊daj vedieť ako si dopadla...

bibuska2
10. sep 2022

@sonka333 ďakujem určite dám vedieť ♥️

bibuska2
10. sep 2022

@jzuzka ďakujem skúsim test inej značky a dám vedieť ja mám Pcos a mám tak trošku nadej lebo som pila mesiac inofolic premium prášok no a už krámy meškajú no za
Tých 12dni ma veľmi bolia prsia stipu bradavky a spodkom svrby to iste som mala aj pri prvej dcerke take príznaky no sama som zvedavá ešte vám tu dám testik pepino ktorý som skusila

ankare
10. sep 2022

@bibuska2 juj, keď mešká 10dni, čiarky by boli riadne výrazne.

bibuska2
10. sep 2022

@ankare na tvoju odpoveď nikto nieje zvedavý

ankare
10. sep 2022

@bibuska2 😯

nika_val
10. sep 2022

@ankare tiež som to písala vyššie že pri 10dnoch meškania by už boli kolajnice ale toto su biele testy.. a zbytočne tu vyvolavaju duchov niektoré 😁
Ale čo

ankare
10. sep 2022

@nika_val veď ale slušne jej napíšem a ona má odfajci 🤦

sonka333
10. sep 2022

@bibuska2 držím palce ✊aj keď pepino strašne duchuje....ale ten mamatest ukazal dúšika pekného takže nádej tu je stále ✊🤞ostatné komentáre si nevšímaj...neviem prečo ľudia majú potrebu komentovať niečo čo ich zlostí...snáď iba pre výsmech....žiaľ taká je doba....držím palce a daj vedieť 🙂💙potom

nika_val
10. sep 2022

@ankare lebo chce počuť len jedno a to že všetky tam vidíme druhu čiarku a určite je tehotna..
Ale som jedina ktora tie testy vidí bielo biele? 😁

bibuska2
10. sep 2022

@sonka333 ďakujem už keby sa zadarilo nie len mne ale všetkým babam ktoré tak o to bojujeme ja sa trapim už pomalý 9rokov s manželom o druhé bábo a všetky kamarátky naokolo sú tehotné a ja stále nič prepáčte keď som niekoho tu urazila na MK ale ten pocit aký mam a stále bolo sklamanie z testov ta tak potichučky si prajem aby sa mi už spnil môj sen 😓🙏❤️

nika_val
10. sep 2022

@bibuska2 ja ta chapem že určite tužíš po babatku , sama som po ma a každy mesiac keď pride ms tak som smutna z toho ale nahovarať si čiarky tam kde nie su? To tiež nie je dobre
Keď ti mešká ms až 10dni prečo si nespraviš digitalny test kde ten vysledok budeš mať isty a nie takto hladat niečo čo tam nie je.. 🤷‍♀️

bibuska2
10. sep 2022

@nika_val skúsim zajtra si ho kúpiť a uvidím výsledok

sonka333
10. sep 2022

@bibuska2 hlavu hore..ja mám dcéru ktorá nabuduci mesiac bude mať 15 rokov a teraz 18 mesačného synčeka...takmer 14 ročný rozdiel a nechranili sme sa nijako a také paru ročky sme sa aj intenzívny snažili...a keď som sa nato úplne vykašlala tak bum 2 čiarky....a to som neverila že sa nato dá vykašlat a nemyslieť nato...este dodnes pamätám že mi dlho meskal menzes ale mne sa už nechcelo testovať lebo vravím ako každý mesiac bude negatívny ale už na naliehanie manželove som testla lebo som mala narodky 1 júla tak že si vypijem....testy boli negativne a tak som sa opila doslova a menzes stále nechodil a až 17 teho som spravila zase na naliehanie manžela a bum koľajnice...neverila som vlastným očiam....takže všetko je možné 💙🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre