Ahojte mam taku otazocku.V utorok som mala nechraneny sex a na menstr.kalendari som mala zrovna den ovulacie.Viem ze to nemusi byt presne ale...v piatok som mala krvavy vytok a potom uz nic..Myslite ze by to mohlo znamenat nejaky zaciatok tehotentva? Dakujem za kazdu odpoved kto uz ma skusenost
@cuci22 a s tým kalendárom si nejak cez USB či Bluetooth prepojená? Pýtam sa len preto že odkiaľ má kalendár vedieť kedy máš ovu?
A do 3 dní určite tehotná nebudeš. V deň styku sa vajíčko vôbec nemusí oplodniť ale až na druhý deň. Delenie trvá aj 3 až 5 dní pokiaľ sa začne uhniezdovať
@bilberryday nejak moc rýchlo nemyslíš?
Si myslíš, že za 3 dni by už bolo aj uhniezdené? To asi ťažko
@bilberryday ale ona sa pýta, či by to mohlo znamenať začiatok tehotenstva. Čo v jej prípade špinenie mohlo byť skôr, že mala ovuláciu
@bilberryday v utorok styk a v piatok už implantačné krvácanie? Ťažko
Treba čítať s pochopením ona sa pýta už na tt
@stellarstar pýta sa či mohlo dôjsť k otehotneniu a nie či je tehotná. To že mala v piatok krvavý výtok aj keby ovulacny, to znamená že áno mohlo dôjsť k otehotneniu lebo je pravdepodobne že vtedy mala ovulaciu.
A kalendár by to mohol vedieť asi odtiaľ že ak tam značí menzes tak jej kalendár ukáže pravdepodobnosť ovulácie. Treba čítať s pochopením
@cuci22 Mohlo dôjsť k otehotneniu podľa mna😊
@simona139469
@simona139469 píše či môže ísť o začiatok tehotenstva, za mňa moc skoro
A čo sa týka kalendára ten si treba nastaviť podľa ovulácie. Všetky apky majú automaticky nastavené na 14 d, no nie každá má na 14 d ovu. Takže nemôže sa na 100 pro spoľahnúť na apku
A áno počas ovu je vysoká šanca na TT
@cuci22 v čase ovulácie k oplodneniu áno, a spermie prežijú 3 až 5 dní ale nejde o náznak tehotenstva alebo o implantačné krvácanie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.