Ahojte.
Chcela som sa opýtať či sa mohla stať taká vec že tabletka “po” nezabrala? Mala som ju už dávnejšie a po cca 8 dňoch po užití tabletky som dostala nenštruáciu ktorá trvala 3 dni, no teraz je to 12 deň a menštruácia stále nikde a 2 testy vyšli negatívne... Dopredu ďakujem za všetky odpovede🙂
Ak si po tabletke normalne krvacala, tak tehotna nebudes, len ti porušala cyklus. Ked nedostaneš do týždňa, chod k Dr.
To že som ju dostala 8 dní po užití to bolo už dávnejšie. Teraz som si ju dala pred 12 dňami a prichádza otázka prečo som ju aj teraz nedostala po cca 8 dňoch ?
@mnatt zlatko rada by som Ti poradila, no z toho čo píšeš sa nedá pochopiť,či a kedy si MS dostala, na ktorý deň, či Ti reálne mešká, alebo čo vlastne. Ak chceš poradiť, budeš musieť dať viac info aj s nejakými číslami. 😉
Ahojte.prosiim viete mi niekto poradit?😢som 5 mesiac.po porode a menzes som este nemala a nekojim uz 3 mesiace,vcera sme mali nehodu a do 12tich hodin som uzila tabletku....ziadne vedlajsie ucinky,len slaba nevolnost cca po 3hodina uxitia tablety.obavam sa ze aj tak zostanem tehu a na to teda momentalne vobec nie som pripravena.mali ste niekto podobnu skusenost?dakujem
@macica1706 tabletku si stihla užiť včas, nič viac pre túto chvíľu urobiť nevieš, preto sa zbytočne netráp... o takých 14 dní skus tehu test. 😉Prajem Ti veľa šťastia
Citim sa hrozne...vela zien by za to aby zostali tehu dali vsetko na svete a ja som bola v podobnej sutuacii kym som zostala prvy krat tehu....urcite by som sa neskutocne tesila tak o rok,no kedze ma maly 5mesiac.neviem si to predstavit byt znovu tehu😢dufam ze zaberie....
Áno mne nezabrala a momentálne vedľa mňa leží moje najmilovanejšie dieťa ❤️ a som rada že nezabrala 🙂
@macica1706 môj malý má 10m a čakáme v decembri ďalšie a není to nič ťažké si to znovu prejsť 🙂
Tak mne pravdepodobne zabrala.od vcera hrozne silne krvacanie...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mnatt ahoj, ak Ti vyšli negatívne testy, tak tehotná asi nebudeš. Tieto tabletky "po" vedia svojou náložou pekne rozhádzať hormóny a zrejme to spôsobilo, že MS trvala len tri dni. Ak chceš mať istotu, gyn Ti vezme krv na HCG. 😉