Mohlo sa podariť?

lienkaa34
14. máj 2024

Snažíme sa o bábätko a mali sme styk deň alebo dva dni pred ovu, no v deň ovu som dostala menštruáciu. Potom ďalšiu o necelý mesiac. Myslíte že sa mohlo aj tak podariť? Zatiaľ som sa netestovala, ale mam také zvláštne bolesti v podbrušku aj keď menštruácia už skončila a ovu mam ešte ďaleko. Stalo sa také niečo niekomu už a napriek menštruácii bolo tehotenstvo pozitívne? Ďakujem za odpovede.

januska12323
14. máj 2024

🤷

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ns994
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bejka90
14. máj 2024

@lienkaa34 prepac, ale nieco nesedi... lebo v den ovu nemozes lredsa dostat menstruaciu...ta prichadza az po ovulacii 10-16dni zvacsa

lienkaa34
autor
14. máj 2024

@bejka90 áno aj mne to bolo divne, volala som doktorovy a povedal ze to je normálne a občas sa to stáva. Aj keď mne ešte nikdy😔

stellarstar
14. máj 2024

@lienkaa34 keďže mi tu do teba nevidíme tak radím ti urobiť test

kitycat
14. máj 2024

@lienkaa34 urob si test aby si zistila ci si si to len vsugerovala alebo timozaj tancuje oplodnene vajicko odzemok.

Mala si dva cykly tak neviem neviem

blaazi
14. máj 2024

@lienkaa34 podla coho si urcila, ze mas ovulaciu v ten den? Pravdepodobne si ju mala skor, alebo islo o ine krvacanie ako menstruacne..

lienkaa34
autor
15. máj 2024

@blaazi podľa menštruačného kalendára, vždy mi to tak aj vychádzalo. Aké iné krvácanie máš na mysli?

zuzanockamt
15. máj 2024

@lienkaa34 Ak máš nejakú aplikáciu a podľa nej sa riadiš, tak to je hlúposť. Plodné dni treba sledovať inak, nie v mobile.

blaazi
15. máj 2024

@lienkaa34 krvacanie moze sposobit aj cysta, zapal, hormonalne probleny, uhniezdovanie vajicka alebo aj ovulacia.

matusa_153
15. máj 2024

@lienkaa34 mne sa tiež stalo že som bola u dr a videla folikul a vravela že budem mat ovulaciu, a o tri dni na to som dostala riadnu menštruáciu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre