Mohlo sa nám zadariť?

viksef
13. dec 2024

Ahojte😊 s priateľom sa snažíme o bábätko pohlavný styk sme mali 3 dní pred ovuláciou, 1 deň pred ovuláciou a v deň ovulácie
myslite žeby sa mohlo podariť aj keď to bolo dní pred ovuláciou? ďakujem

dadka1997
13. dec 2024

@viksef stale mas sance 50na50 spermie prežijú aj u dní, čiže asi odpoveď, ktorú tu čakaš sa tu nedozvieš, treba dať tomu čas a počkať či príde ms

really8
13. dec 2024

@viksef na co je dobra tato diskusia? Pomoze ti nejak co si myslime?

viksef
autor
13. dec 2024

@really8 Slušne som sa opýtala čo si vy o tom myslíte🙃 je tu veľa mamičiek tak som chcela vedieť ich názor keďže bábätko ešte nemám😊 si je lepšie sa snažiť najmä v deň ovulácie alebo aj pred nič zle som sa neopýtala

zuzanaete
13. dec 2024

Spermie preziju 3-5 dni.

really8
13. dec 2024

@viksef vsak ja nehovorim ze si sa opytala zle iba zbytocne. To je take teoretizovanie, ale odpoved nedostanes. Asi som prilis muzska v tomto a nechapem zmysel tohoto pre mna tliachania.

gab1sol
13. dec 2024

@viksef niekto sa roky snaží, sleduje si ovuláciu, idú podľa všetkých možných odporúčaní, ako počať dieťa a nepodarí sa… Na inú sa chlap “len pozrie” a už je tehotná. Tak si vyber. Fakt tu nemôže nikto vedieť, či sa vám zadarilo, alebo nie. Treba počkať, kým minimálne test ukáže dve čiarky.

januska12323
13. dec 2024

Budeš tehotná alebo aj nie.

maryetta
13. dec 2024

@gab1sol presne tak. Niekomu sa podarit moze. Niekomu zial nie.... uz len vyckat. Ak ste obaja uplne ok zdravi tak je to viac nez pravdepodobne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre