Ahojte ženy, potrebujem vedieť názor.
Po týždni meškania som si dneska spravila tehotenský test z ranného moču po 10 minútach sa objavila slabá čiarka, myslíte že by to mohlo byť tehotenstvo?. S manželom skúšame 5 rokov mávam anovulacne cykly nechce sa mi tomu veriť, že by sa to podarilo.
Je to mozne, ze si tehotna aj ked po tyzdni meskania mi to pride ako strasne slaba ciarka, zopakuj o dva dni a skus aj iny test
Áno je to pepino, okej nejdem sa tešiť ešte dávam vedieť ako dopadlo a ďakujem 🙂
@emein kup digitalny a uvidis.
Dneska kúpim zajtra ráno robím a napíšem.ale nejdem sa teda aj tak ešte tešiť lebo tiež tomu moc neverím a menzes mi môže meškať hlavne kvôli tomu že som prechladnuta už týždeň.
Ale moze byt, ze si mala ovulaciu posunutu a ta ciarka je vlastne adekvatna potom, ale sprav radsej este ine testy.
Ahojte. Chcela by som sa vás opýtať či ste už mali to, že 1.test mi ukázal slabu čiarku. O dva dni 2.test mi ukázal znova slabú čiarku, tak som skúsila zase o dva dni a bola silnejšia(pred MC-meskal už 2 dni). Tak teda som počkala 4 dni že už bude pekne ju vidno a zase 3.test ukázal slabú (po MC). Medzi tým co som čakala tie 4 dni som mala menštruáciu ktorá mi meskala 2 dni. Idem na gyndu ale až 5.12.ma voľný termín.
Ďakujem za každú odpoveď 🙂
Ženy toto sa len mne môže stať 😂😂kúpila som si ten digitálny test čo ukazuje týždne 8€ stal a som nevedela vydržať tak som si ho rýchlo šla robiť a bum čo sa nestane neplatný. Zle som ho musela ocikat alebo neviem no som myslela že má roztrha, tak som si šla ešte raz kúpiť do lekárne test ( ale už obyčajný ) nie pepino a vyšiel takto tak držte palce.
@emein mne ukazujú tieto obyčajne stále trosku slabšiu čiarku ako máš ty až jeden mi ukázal silnejšiu keď mi 2 dní meškali. Robila som si prvý tak slabá čiarka,o dva dni druhý zase slabá čiarka,potom mi to meskalo a bola silnejšia a po menzese zase dve testy a slabé čiarky. Nechápem tomu. Mam ísť na gyndu ale až 5.12
@lucia_0012 ved ja tiež sa ešte neteším počkám týždeň urobím ešte jeden test o pár dní a pôjdem ku doktorovi až tak ...ale držím ti palce to čakanie je najhoršie...
Vyzera to nadejne... len sa mi nelubi, ze ta ciarka je taka slaba. Mala si neskor ovu? Aby ta doktor potom nevystresoval este viac... ze vidi len vak a pod. Moc drzim paste!!
@emein takto to zatiaľ vyzerá tak počkám co mi povie doktor. Na prvom veeeelmi slabo vidno keď to odfotim ale inak čiarka tam je lebo mi ju ukázalo do limitu
@lucia_0012 ahoj tak ako to dopadlo?
@emein ahoj ešte neviem lebo gyndos ma stále dovolenku
@lucia_0012 ochhh.... ja idem v pondelok na potvrdenie tak som tie zvedavá
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@emein ak je to Pepino a este aj po limite, tak si radsej nerob nadeje